• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez: Ptaq
2007-01-14, 12:21
Autor Wiadomość

Bart997  

Wysłany: 2007-01-13, 00:17   Pare pytan , dla nie poinformowanego =)kto pyta nie bladzi

Witam Mysle ze kto pyta ten nie bladzi . A wiec moze i czasem zadam teraz glupie pytania ... ale zrozumcie bo nie jestem doswiadczony ... az tak =) , wiec przechodze do zeczy .

Jest takie cos jak nawilzenie czlonka ?? , tzn jak sie pieszcze z swoja dziewczyna ona mi robi dobrze a puziniej jak jej ja robie i moj czlonek odpoczywa .. i w tedy wchodzi taki bialy sluz .. mysle ze to jest nawilzenie czlonka .. i nastepne pytanie , ile ma zawartosci plemnikow ?? albo kto moze mi wytlumaczyc to , bo gdzies wyczytalem ze to iles tam % ma zawartosci ..

Powiem tak w prost bo gdy ja mizialem i trzymalem jej w pochwie mojego czlonka(tzn na zewnatrz nie w srodku tak lekko glowka byla w niej ) i w tedy lekko moglo wyplynac do jej w pochwy , a ona ma jeszcze tydzien czasu do okresu zeby jej sie zacza .. i moge sie obawiac jakas ciaza z tej strony ?? jezeli te moje nawilzenie wplynelo do jej pochwy ?? (tak dla wiadomosci my tylko oralnie a ona mnie prosila zeby nasladowac ruchy stosunku i mamy sie zdecydowac do wspolrzycia za niebawy czas ) moge sie czyms obawiac ?? .

PS:wiem ze to moze i glupi poest ale chcial bym sie dowiedziec bo malo jestem w tych sprawach zorientowany :) i prosil bym o jakas normalna odp najlepiej zeby tez jakas Kobieta sie wypowiedziala , dzieki z gory

Night Wish  

Wysłany: 2007-01-13, 13:10   

Bart997 napisał/a:
est takie cos jak nawilzenie czlonka ?? , tzn jak sie pieszcze z swoja dziewczyna ona mi robi dobrze a puziniej jak jej ja robie i moj czlonek odpoczywa .. i w tedy wchodzi taki bialy sluz .. mysle ze to jest nawilzenie czlonka .. i nastepne pytanie , ile ma zawartosci plemnikow ??

Eh, nie.
To co miałeś to był wytrysk, jesli chodzi o kolor raczej. i to ma dużą zawartośc plemników, po prostu nie miałeś takiego hm, orgazmu, [takie cos podobne, do przedwczesnego wytrysku u niedoświadczonych facetów]

Bart997 napisał/a:
Powiem tak w prost bo gdy ja mizialem i trzymalem jej w pochwie mojego czlonka(tzn na zewnatrz nie w srodku tak lekko glowka byla w niej ) i w tedy lekko moglo wyplynac do jej w pochwy , a ona ma jeszcze tydzien czasu do okresu zeby jej sie zacza .. i moge sie obawiac jakas ciaza z tej strony ?? jezeli te moje nawilzenie wplynelo do jej pochwy ??

Jeśli wytrysk się dostał do wnętrza to może być z tego dziecko, a tydzień przed okresem to czas, gdy kobieta ma jakąś szanse by zajść w ciąże, chociaż niewielką, bo upłynęło już troche czasu od jajeczkowania. Zaleca sie wykonanie testu ciązowego. Bodajże koło 15 zł masz taki dosyć dobry test.

Czyli na przyszłosć takie zabawy to tylko w gumce ejj ;)

fazi  

Wysłany: 2007-01-13, 18:55   

To raczej nie był wytrysk. Chyba by o tym wiedział, nie? :) To się jakoś tam nazywa ale dawno nie czytałem Bravo i nie wiem :P Ten śluz czy jak to tam się nazywa, ponoć zawiera jakieś ilości plemników ale to na prawdę musiałbyś się postarać żeby coś tym zdziałać i i tak nic by pewnie z tego nie wyszło. A jak mówisz, że ledwo dotykałeś to luz.

W każdym razie nie masz się czego bać, odstaw alkohol i środki uspokajające, możesz też spać. I jak jeszcze nie zaraziłeś obawami swojej dziewczyny to lepiej jej o tym nie mów bo jak zacznie się denerwować to pewnie spóźni jej się okres 2 tygodnie.

Z ciekawości, ile macie lat?

Dishman  

Wysłany: 2007-01-13, 19:30   

Night Wish napisał/a:
Eh, nie.
To co miałeś to był wytrysk, jesli chodzi o kolor raczej. i to ma dużą zawartośc plemników, po prostu nie miałeś takiego hm, orgazmu, [takie cos podobne, do przedwczesnego wytrysku u niedoświadczonych facetów]

Litości.
Niektórzy nazywają to jako "krople miłości". Taki "śluz" ma za zadanie nawilżenie członka, aby lepiej i sprawniej mógł poruszać się w pochwie. Zresztą kobiety mają to samo też robi im się "mokro" i to działa na identycznej zasadzie.

"Krople miłości" nie mają związku z wytryskiem - wytrysk to inna sprawa. Prawdą jest jednak, że może tam znajdować się jakiś % plemników. Teoretycznie może dojść do zapłodnienia. Dla pewności warto teraz pilnować tej sprawy, a na przyszłość zapamiętaj sobie, że do norki wchodzi się w gumce. Z seksu przerywanego o dziwo też biorą się dzieci.

Jednak tak jak napisał fazi prawdopodobnie skończy się na strachu, aczkolwiek zagrożenie jest.

Night Wish  

Wysłany: 2007-01-13, 19:32   

Dishman napisał/a:
Litości.
Niektórzy nazywają to jako "krople miłości"

Takowy śluz jest koloru przezroczystego, chyba, co.

Z resztą, co ja się mogę znać ;)

Ptaq  

Wysłany: 2007-01-14, 12:28   
   Polecający: Ptaq

Ja bym tak nie był tego czy nie moglo dojść do zapłodnienia, nawet jak to by było 5% szans to wg. mnie jest to i tak ogromne prawdopodobieństwo i od razu po takiej zabawie bym sie udał po test ciązowy od razu go zrobił a wrazie czego potem użył (tzn. dał użyć partnercie) tabletki 'masz 72 godziny'.
Ale to trzeba sie uwijać bo po 3 dniach to one i tak duzo nie dadzą.

fazi  

Wysłany: 2007-01-14, 16:52   

To nie jest 5% tylko raczej 0,01%.

Z tym testem ciążowym to jest taki myk, że on zaczyna być wiarygodny dopiero po iluśtam dniach z tego co wiem. A po iluśtam dniach to już tabletka Po Mena czy jak mu tam było jest chyba bezużyteczna. A nawet jak jakiś małolat jest na tyle zapobiegliwy i ostrożny (czy przestaszony), że mimo braku pewności zdecydowałby się na wszelki wypadek zaaplikować partnerce tablete to skutecznie go zniechęci konieczność udania się do ginekologa po receptę, co nawet jeżeli mu się uda i go stać, to ginekolog jest chyba zobowiązany jakoś tam powiadomić rodziców. Przynajmniej kiedyś tak było :P W innych krajach coś takiego kupuje się normalnie w aptece od ręki.

Dishman  

Wysłany: 2007-01-14, 21:12   

W niektórych wypadkach pełnoletność ma swoje zalety ;)

Gziczka  

Wysłany: 2007-01-21, 10:57   

fazi napisał/a:
na wszelki wypadek zaaplikować partnerce tablete to skutecznie go zniechęci konieczność udania się do ginekologa po receptę, co nawet jeżeli mu się uda i go stać, to ginekolog jest chyba zobowiązany jakoś tam powiadomić rodziców. Przynajmniej kiedyś tak było

Czytałm też, że przyjmowanie takiej tabletki, zawierajacej same hormony wiąze się z ogromnymi zmianami u organiźmie kobiety i właśnie dlatego może lepiej że tego typu specyfiki są tylko na recepte... Inaczej mogłyby być naduzywane w nieodpowiednych sytuacjach.

Oi!

farbenheit  

Wysłany: 2007-01-30, 19:56   
   Polecający: Przeznaczenie

Pewnie cię to zasmuci ale to ''białe'' to płyn przedejakulacyjny, trudne słowo nie? To normalne. To taki nawilżacz. W ty są plemniki więc ona mogła zajśćw ciąze nawet jeżeli nie było pęłnego stosunku. :kwasny:

vere  

Wysłany: 2007-07-07, 23:39   

Ekhem tabletki "do 72 godzin" są na receptę tylko dlatego że tak nakazuje polskie prawo.
Te tabletki nie zostały zakazane w ogóle ze względu na kobiety które zostały zgwałcone.
Dwa są na receptę po to by jakaś stuknięta małolata nie stosowała ich jako środek antykoncepcyjny po każdym stosunku. O ile dobrze pamiętam przyjęcie dwóch tabletek w jednym 21 albo 25 dniowym cyklu prowadzi do 90 procentowej bezpłodności.
Po prostu organizm kobiety przestanie jajeczkować. Działają one w dwojaki sposób jeśli przyjęta jest w dniach płodnych zapobiega zagnieżdżeniu się plemnika w jajeczku a jeżeli przyjęta jest w dniach nie płodnych (jak wiemy plemnik jest długowieczny i może przetrwać w pochwie lub macicy do 72 godzin) zapobiega jajeczkowaniu.
Trzy tabletki te tylko teoretycznie są skuteczne do 72 godzin po stosunku. Prawda jest taka że najlepiej ją żarzyć do 12 godzin potem działanie z każda godziną obniża się. O ile dobrze pamiętam taka pigułka przyjęta w 72 godzinie ma skuteczność tylko 40 procent.
Tak czy siak jest to środek doraźny i żaden ginekolog nie przepisze go (a przynajmniej nie powinien) dwa razy.
Są też lekarze którzy w ogóle ich nie przepisują. Znam wiele ofiar pękniętej gumki które miały poważne problemy z dostaniem owej tabletki.
Co do ceny taka impreza kosztuje od około 60 zł.
A jak ktoś chce sie dowiedzieć więcej niech sobie wstuka w google Escapelle.

"Spalcie ich wszystkich. Bóg rozpozna swoich"

"Od czego umarł ? Od nadmiaru ołowiu kaliber 7.62 w potylicy."

Odpowiedz do tematu