ha ha, rzeczywiscie, zabawne.
nie wiem jak faceci, ale ja wole yy, srednie, tak by to nazwac, B ewentualnie, male C.
a tak poza tym, to wole biusty meskie.
haha
jakby samoistnie kobiety piersi nie miały to co?
faceci by byli samotni ?
Oczywiście:)
Jak sobie inaczej wyobrażasz związek? Bez piersi?! NIGDY!!!111111
_________________ Znad szarej muszli klozetowej wyjawiła się głowa maskonura. Maskonur, to rodzaj pingwina znanego z przemierzania przestworzy w towarzystwie gołębi.
Ja wole takie mniejsze. nie mówie że całkiem małe- takie średnie. Duże piersi mi się nie podobają. Jak sobie pomyśle jak one bedą wygladały po 50-tce to az mnie odrzuca.
_________________ "Nadzieja jest nieufnoscia czlowieka wobec przewidywan jego umslu"
Tak się mówi:"Kobieta powinna mieć duży biust" a panowie tutaj wcale nie są takiego zdania. Ja mam niestety 75D(jestem szczupła jakby co ) i nie jest mi z tym za dobrze. Niektórzy mi dokuczają a niektórzy zamiast na twarz to mi sie w cycki patrzą Nienawidze tego. Zresztą wydaje mi sie ze chłopacy wola te "mniejsze" a dopiero mężczyzni lubia "wieksze"..Zastanawiałam sie nawet nad operacja ale poczekam, zobacze moze znajde tego kogos kto je zaakceptuje.
Dziewczyny, okropnie wam zazdroszcze tych "B"
_________________ coco jumbo i do przodu-to moje hasło!dobre, nie??
Wysłany: 2007-07-11, 20:32
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
A ja musiałam troszq przytyć zeby mi piersi urosły ... Bo moim zdaniem były za małe ale juz jest okej ... Znam facetow ktorzy mowia mi ze takie piersi ktore by sie miesciły w ich dłoniach
Wysłany: 2007-07-12, 00:09
Polecający: Dzięki google.pl :)
Mi natomiast podoba się wyłącznie miseczka B. Moja dziewczyna ma takie więc nawet nie ma innej odpowiedzi niż B Ale z samego serca bez ściemy mogę oznajmić że najbardziej podoba mi się rozmiar B i bez gadania Kobiety z małymi piersiami najczęściej wyzywane są od "desek" a co do dużych piersi to zgodzę się z tym że wolą je mężczyźni w średnim wieku. Nie wiem dlaczego tak jest ale może z wiekiem zmienia się ideał kobiety, no cóż pożyjemy zobaczymy
Kiedyś myślałem że tylko duże piersi są ładne. Moja dziewczyna ma bardzo małe piersi i uważam że są najpiękniejsze na świecie. Doprowadzają mnie do obłędu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum