Wysłany: 2007-08-17, 18:45
Polecający: Świt nad Bugiem
Tfu, takie dzieciaki, a już się liżą...
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
hmm, miałam chyba 15 lat, a miejscem, w którym to się stało był Kołobrzeg.
jeśli chodzi o pierwszy pocałunek z obecnym chłopakiem to nie należał do powalających. ale teraz tych ust nie zamieniłabym na żadne inne
_________________ 'odsprzedałam krnąbrną duszę,
a kupiłam, jaką chciałam.
nową duszę, bez ambicji,
dobrze spasowaną z ciałem.'
a ja pamiętam i to bardzo dobrze... to było całkiem niedawno... parę miesięcy temu, czyli 17 lat... wiem że późno ale ja nigdy nie byłam łatwa Aż w końcu zachciałam sprobować jak to jest... I zawiodłam się - nic ciekawego to był jeden jedyny pocałunek miedzy mną a tym chłopakiem. W sumie wyszło na to że to ja jego musiałam pocałować, mimo że on miał 21 lat ;P Wstydzioch kurcze.
On mi nie raz mówi że była to najpiękniejsza chwila w jego życiu... a mi się wtedy robi głupio... bo dla mnie nie było to nic fajnego...
Wolę wspominać mój drugi, trzeci i setny pocałunek z chłopakiem z którym niedawno zerwałam...z nim się całować było całkiem przyjemnie eh....
_________________ [obecnie nie mam dobrych pomysłow]
„Pożałował wtedy Wiekuisty, że stworzył człowieka na ziemi i ubolewał w sercu Swoim." (I Moj:VI,6)
Ja po raz pierwszy pocalowalam sie z moim (niestety juz bylym) chlopakiem w kwietniu tego roku majac 19 lat. Szczerze mowiac nie byl ten calus zbyt udany, ale pozniej doszlam juz do wprawy i z przyjemnoscia wspominam te kolejne pocalunki z nim.
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
ja źle wspominam pomimo ze w fajnych okolicznosciach (na sylwestrze na rynku ) bleee on sie okropnie całował bałam sie ze tak wygląda kazdy pocałunek jednak sie myliłam a miałam no juz chyba 15 lat
_________________ i nagle skończy sie wszystko to, w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum