pierwszy pocałunek pamieta się na wieki, mimo iż po jakimś tam czasie znienawidziło się tą osobę, z którą to sie zdarzyło...
tak jest w moim przypadku... miałam 14 latek...
_________________ Takie oto jest pierwsze przykazanie miłości:
"prosić tylko o to, co uczciwe i czynić tylko to, co uczciwe".
Wysłany: 2008-05-17, 11:53
O Jezu ja miałam chyba 13 lat jak się pocałowałam pierwszy raz i było to z dziewczyną, z którą gadam do dziś ..... a drugi z kolesiem po imprezie byłam kompletnie zalana i mało z tego pamiętam jak miałam hmmmmmm. jakąś 16 i żałuję, że tam byłam
_________________ Tyle razy płakałam lecz żadna z łez nie nauczyła mnie jak silna być....:(
A ja jestem czterdziestoletnim prawiczkiem i nie całowałem sie jeszcze mysle, że jak poznam teraz ta jedyna to pocałuje ja na moje 50. urodziny a na 60. posuniemy się dalej bo po 20 latach będe mógł być pewien że to ta jedyna
Wysłany: 2008-08-01, 19:17
bez języczka to 13 lat, na jakiejś łące, z chłopakiem z którym mnie zaswatała koleżanka, śmierdziało mu z buzi nie wspominam tego dobrze.
a z języczkiem to lat 14, na klatce schodowej i to już było całkiem okej
ja jak miałem 13 lat pisałem z dziewczyna starsza od siebie o 2 lata spotkaliśmy sie pochodziliśmy trochę po dworze po spacerowaliśmy i wreszcie sie odważyłem ja pocałować xD ale nie zapomnę tego całkiem przyjemne tylko ze mnie trochę op śliniła xD xD heh
_________________ "Nie liczy sie wielkość lecz Umiejętność ,, xD !
Mój pierwszy pocałunek to był spontan. Jako 14-sto letni niedoswiadczony młodzieniec poszedłem w strone szatni(to było na jakies dyskotece) i tam stała ona zagadałem, poszlismy na spacer potem pod jej domem całowalismy sie. To trwało dosyc długo, nie mogłem sie od niej odkleic - miała takie słodkie usta
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Chciałabym sie z kimś całować ale niestety nikt nie chce ze mną chodzić. Wg. mojego nailepszego friendsa jestem ładna, sam mi to powiedział, z niim nie chodziłam <fuck!>
Doradzcie mi coś PLIS!!!!!!!!♥
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum