Chciałabym sie z kimś całować ale niestety nikt nie chce ze mną chodzić
Skoro nie jesteś wybredna i najwyraźniej nie robi Ci większej różnicy, kto miałby być tym ewentualnym partnerem, a nie masz żadnego sensownego kandydata, napadnij po prostu jakiegoś przypadkowego przechodnia. To najprostsze rozwiązanie.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Pierwszy i ostatni jak do tej pory raz, całowałem się w wieku 13 lat (3 lata temu ) na wycieczce klasowej z koleżanką, która zjadła chipsy o smaku cebuli i z deka śmierdziało Hehe, masakra xD
ps. w liceum również chodzę z tą koleżanką do klasy, teraz się z tego śmiejemy
_________________ Kolor prawdziwy, szczery, szalony- zielony, żółty i czerwony!
a ja owszem, chyba w wieku 15 lat. jednak to nie to samo i po stokroć wolę facetów. ^^
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
A ja jeszcze nie przeżyłam swojego pierwszego pocałunku. Chociaż bardzo bym chciała. Nie chcę żeby to był przypadkowy chłopak. W sumie to wiem kto miał by być tym moim pierwszym. Problem w tym, że nie jesteśmy razem, on uważa mnie tylko (a może aż) za najlepszą przyjaciółkę, a ja czuję do niego coś więcej. Chciałabym, żeby to on był pierwszym chłopakiem, którgo pocałuje, tylko nie bardzo wiem jak to zrobić i co ważniejsze jak do tego doprowadzić? Nie wiem czy w naszym wypadku to wypada, nie chcę być nachalna, a nie mam pewności, że on chce żeby to ze mną był jego pierwszy pocałunek? Boje się strasznie... Poszę Was pomóżcie
_________________ I'm just dreamer who dreams of better days..
ozzy_os, ile masz lat?
jak do tego doprowadzić, jejku.. szybki cmok i po sprawie, jak mu się spodoba to ci odda a dalej już poleci ^^ a jak nie, to nic się nie stanie, możecie udawać że tego nie było ;P
to go przytrzymaj chwilę dłużej po takim cmoku na pożegnanie blisko, spójrz w oczka i spróbuj ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum