hmmm... prawie 14 co prawda nie było tak jak to sobie wyobrażałam jednak wszystko pamietam ze szczegółami ;] a tak w ogóle to nawet romantycznie było..;] chociaż wtedy tak nie myslałam;] hahaha
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
Wysłany: 2007-06-27, 09:37
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
HEhehe moj pierwszy cmokas z jezorkiem byl jak mialam 14 lat ale nie wspominam tego za dobrze .. Wiec nie twierdze ze byl to pierwszy cmok .. A tak z pewnym facetem nawet fajnym .. pod klatka hehe tez jak mialam 14 lat
13 i to bylo cudowne doswidczenie:p Choc balam sie ze nie umiem tego robic:p ale jakoś poszlo:D (podobno nie bylo az tak zle):P:P
_________________ Til everything burns
While everyone screams
Burning their lies
Burning my dreams
All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns
hmm miałam 13 lat chodziliśmy juz od ok.pół.roku i wykożystując to,że zaszliśmy w odosobnione miejsce jeszcze z rómieńcami się pocałowaliśmy nie wiem trwało to krótko ale wtedy wydawało się,że wieczność.
_________________ "W sztuce i w miłości najważniejsza jest odwaga..."
Ja mam 22 skończone i sie jeszcze nigdy nie całowałem ba nawet żadnej dziewczynie nie dałem chociażby jednego namiętnego kissa w usta Czekam na tą specjalną i wyjątkową dziewczynę, a wtedy kiss będzie na setę przesadzony i nieziemski
_________________ Tyle jesteś wart ile od siebie możesz dać
hmmm..ja mam prawie szesnascie i sie nie całowałam Raz mój"przyjaciel" już mi wkładał język ale przerwałam mu bo to miał być tylko przyjaciel..wiec to sie nie liczy Czekam na kogoś wyjątkowego
_________________ coco jumbo i do przodu-to moje hasło!dobre, nie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum