Ja się zdecydowałam po 3-4 miesiącach jakoś tak. Byliśmy pół roku ze sobą i po związku
_________________ Ile ważnego w tym, co nieważne -- Jan Twardowski
Szacunek po drugie Lojalność po pierwsze!
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom..
fiorella i to się ceni, my z moim chłopakiem chodziliśmy ponad 4 lata gdy nastąpił ten moment, że byliśmy oboje na TO gotowi. Życzę wszystkim wytrwałości warto poczekać.
A dla tych którzy dotrzymają,lub już doczekali do ślubu chylę czoło
_________________ "W sztuce i w miłości najważniejsza jest odwaga..."
W moim, a raczej naszym przypadku zdecydowalismy sie na ten pierwszy raz... po okolo dwoch miesiacach
A my byśmy się bali, ponieważ po dwóch miesiącach miałam jeszcze czternaście lat, a według prawa dziewczyna może o 15 lat, więc to tak na wszelki wypadek
Ja zdecydowałam sie na sex, po 4 miesiącach....! A później za 3 miesiące już nie byliśmy ze sobą..., nie mogę powiedzieć, że żałuję, ale jakoś mi z tym teraz źle, bo czułam sie wykorzystana! A chłopak obiecywał mi aż tak wiele... ! Niestety byłam głupia i naiwna wierząc w Jego słowa ( puste słowa )!!
hmm... u mnie sex w związku miał miejsce po jakiś 3 miesiącach,am konkretnie daty... nie żałujemy oboje t nie pamiętej decyzji ponieważ jesteśmy teraz zaręczeni i planujemy wziąść ślub...
pierwszy raz zrobiłam to po 3 miesiącach spotykania się i chyba jednak nie byłam na to gotowa, bo potem miałam schizę, że jestem w ciąży minęly następne 3 miesiące i już razem nie byliśmy. co do mojego obecnego związku, to... nie masz takiej opcji w ankiecie
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Ja jestem z chłopakiem juz przeszło 2 lata i jeszcze nic miedzy nami nie było...
Nie wiem czy to dobrze, czy zle, ale nie byłam jeszcze na to gotowa a moj chłopak to uszanował
I bardzo dobra decyzja, ktos wczesniej to napisal, ze sex to nie zabawa.
Ma to byc swiadoma decyzja dwojga kochajacych sie osob, ja ze swoja kobieta zdecydowalismy na ten krok po troche ponad dwoch miesiacach.
Mysle, ze czulismy i nadal czujemy, ze jestesmy tymi jednymi dla siebie, zreszta mam zamiar za nieldugo sie oswiadczyc
Tak wiec mlodzi forumowicze, nie bawcie sie lecz kochajcie
Fajny temat.U mnie to troche trwalo bo prawie 2 lata:) To byl pierwszy raz dla mnie jak i dla mojej dziewczyny:)To niezapomniane przeżycie,warto bylo tyle czekać.
Ale tak naprawde,jest to sprawa indywidualna dla kazdego czlowieka i jego osobistego podejścia do sprawy...Trudno wiec okreslic jakies konkretne standardy:)Pozdrawiam
_________________ "Wstań i walcz, to Twoje życie, Twój największy skarb"
Wysłany: 2007-10-19, 20:52
na pierwszy raz zdecydowałam się po niecałych 2 miesiącach bycia w związku.
przy kolejnym sprawa rozbijała się o tydzien bodajże. wcześniej już znaliśmy się na tyle, żeby mieć do siebie zaufanie i wiedzieć, że tego chcemy : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum