Słuchajcie, a zastanawialiście się nad znaczeniem dotyku ukochanej osoby?
(pytanie głównie do pań )
Zauważcie, że jeśli np. jedziecie tramwajem czy autobusemi ktoś z płci przeciwnej dotknie Was niechcący w Waszą osobistę sferę ciała, nie czujecie żadnej przyjemności, nic...
A gdy Wasza druga połówka muśnie nas niechcący po piersiach, czujemy taką błogość, jest nam przyjemnie...
Czy to dlatego, ze dotyku tej osoby po prostu pożądamy i nastawiamy się już psychicznie na odczucie przyjemności z jej strony?
Bo przecież (no, przynajmniej mniejwięcej) dotyk jest taki sam, temperatura dłoni także...
mi sie wydaje że te nieziemskie uczucia jakie doznajemy gdy dotyka nas osoba którą pragniemy, bo niekoniecznie kochamy wywołuje chemia która jest pomiędzy dwojgiem ludzi. Ta sama magia która sprawia że potrafimy zapomnieć o bożym świecie dla jednej cudownej chwilki przyjemności Jak to Fazi kiedyś ładnie określił dla "kontrolowanej utraty kontroli" tak samo jest z dotykiem wtedy gdy ktoś kogo pożądamy swym nawet lekkim otarciem się sprawia że całe drżymy..... brr aż mnie ciarki przeszły :P
mm mnie tez przeszly ciarki uwielbiam gdy ukochana osoba mnie dotyka to naprawde ogromna przyjemnosc.. czujesz ze tego wlasnie tak bardzo pragniesz to cos cudownego
Mozliwe ze wlasnie prsgniemy dotyku tylko bliskich nam osob, naszej 2 polowki, mi np zawsze przeszkadzalo to gdy np jakis kumpel mnie obejmowal tak sobie o bo mu sie tak podoba nie lubilam gdy ktos sie mna bawil w ten sposob, drażnił mnie ten dotyk. Ale co innego jest gdy dotyka mnie ta jedyna osoba, potrafie oddać sie chwili, i można powiedzieć, że wtedy ten dotyk jest przyjemny ^^
ja bym powiedzial jak juz bedziecie sie caly czas calowac i nie tylko ty bedziesz tego chciec tylko ona to chyba bedzie chciala sie dotykac. to wszedzie to troche nie za dokladne
Gdy moją koleżankę chłopak dotyka za piersi to ona mówi, że czuje się błogo i ma niepohamowaną ochotę... odpiąć stanik!
_________________ Pieprz mnie bo ja tego chcę! Twój kutas mnie podnieca a twe piersi rządają mojego języka! Cipcię mam mokruką i nabijam się na ogórka! Kocham seks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum