Mam problem jestem z dziewczyna od 6 miesicy od nie dawana zaczelismy życie sekaulne.Ja juz ten 1 raz mam za soba ona jeszcze nie.nie chodzi mi o stosunek bo szanuja ją i nie naciskam jak bedzie gotowa to wtedy zaczeniemy stosunek ale nie w tym problem.Chodzi o to ze zaczelismy od pieszczot Ona na początku byla i nadal jest jeszcze oprorna.ale juz jest co raz lepiej pozwala na coraz to wieciej.ostanio zrobilismy koleny krok do przodu.Jak ja ją piszcze ona odczuwa wielką przyjemnośc a ja nie. jest bardzo sexowną osobą pociąga mnie i wogule ale czegoś jeszcze tu brakuje moze czegość bardziej odwaznego nie wiem.na pewno nie moge jej powiedziec ze nie odczuwam duzej przyjemnosć bo to by ją bardzo zraniło i wogule nie dala by sie dotknąc. moze mi coś doradzicie..
to to wiem.ostanio zorbilsmy duzy krok do przodku.ale nie odczuwam tej przyjemnosc wsztyko stoim jak ma stac ze tak to nazwe ale jakoś nie jest tak jak bym chciał zeby było;p wiem zakrecona odp;p
Wysłany: 2008-02-01, 19:24
Polecający: bierdonka
Kamil. napisał/a:
To pokaż jej jak powinna robić.
no moze nie pokaż ale mów , szybciej , wolniej , tak , nie tak , w te strone , w inną ... jest Twoją dziewczyną więc chyba nie ma sie co bać a ze robi to pierwszy raz to niech ją ktoś naprowadzi ;p Tylko czasem jej nie mów ze poprzednia była lepsza bo sie załamie ;p
A moze Ty sie skupić nie mozesz ? Może coś Cie rozprasza ? Zastanów sie gdzie i jak chciałbys zeby Ci to robiła i działaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum