moj facet z ktorym jestem od pol roku niedawno oswaidczyl mi ze mnie bardzo kocha ale chcialby zobaczyc jak to jest beze mnie i jak jest z inna dziewczyna (mimo ze ma 21lat to jestem jego pierwsza laska) i poprosił mnie abysmy sobie dali kilka dni luzu od siebie zeby on mogl sprobowac z inna. co mam zrobić. pomocy:( :cry:
poprosił mnie abysmy sobie dali kilka dni luzu od siebie zeby on mogl sprobowac z inna
A Ty tego chcesz?
To Twój facet, Ty musisz zadecydować, czy odpowiada Ci jego propozycja i czy masz ochotę mu pozwolić sprawdzić, "jak to jest z inną dziewczyną".
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Porozmawiać z nim i powiedzieć mu, że albo pomysł Ci się nie podoba i kategorycznie się nie zgadzasz, albo, że pomysł jest świetny - powiedz, co myślisz na ten temat - to nie jest chyba zbyt trudne, prawda?
zbych1112 napisał/a:
Według mnie to jest zdrada.
i jakby co to za pozwoleniem ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
He he facet ma po prostu ochotę " pobzykać " inne laski
Też mi się tak wydaję
Ale skoro Cię bardzo kocha to po co mu ktoś inny?:| Chcę zobaczyć z którą będzie mu lepiej?
nigdy bym sie nie zgodziła na takie coś. Skoro jesteście razem to bądźcie. Chyba, że mu z Tobą jest źle. Skoro kocha to nie powinien być z kimś innym. Przerwe możecie sobie zrobić i zobaczyć jak to jest. Tylko, że on nie powinien się spotykać z inną dziewczyną.
Oczywiście to jest tylko moje zdanie. Uszy do góry, a rozejdą się chmury
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
no oczywiście ze nie chce!!!! powiedziałam mu ze nic z tego no chyba ze naprawde chce to moze zobaczyc jak to jest z inną ale wtedy juz z nim nigdy nie będe. a on na to ze nie chce mnie stracic wiec uszanuje moja decyzje
[ Dodano: 2008-02-04, 15:39 ]
ale wpadła na pomysł czy pocałowanie innej wchodzi wgre bo chciałby przetestować dziwczynę ktora jest jego partnerką w tańcu.
boje sie tego ze jego ciekawość doprowadzi do tego ze mnie zdradzi
no oczywiście ze nie chce!!!! powiedziałam mu ze nic z tego no chyba ze naprawde chce to moze zobaczyc jak to jest z inną ale wtedy juz z nim nigdy nie będe. a on na to ze nie chce mnie stracic wiec uszanuje moja decyzje
No i prosta sprawa. Nie chcesz, więc nie może tego zrobić. Zrobi : nie ma przebacz; jeśli by się tak zdarzyło to pamiętaj o byciu konsekwentną
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
dokładnie tak zrobie: zobaczy jak to jest z inna bez mojej zgody to mnie straci i nawet jak bedzie sie niewiadomo jak staral to nie dam mu drugiej szansy!!!
jeżeli kiedyś jeszcze o tym wspomni zapytaj się go czy podobało by mu się gdybyś to właśnie Ty chciała teraz spróbować z innym facetem, to czy by się zgodził? nawet jeśli już miałaś kiedyś jakieś dośwadczenia, wychodzi na to samo. jesteście teraz razem to co było kiedyś nie ma znaczenia, przynajmniej w moim wypadku...
He he facet ma po prostu ochotę " pobzykać " inne laski Ale rzeczywiście sprytnie to wykombinował:)
Chyba nie ma się nad czym zastanawiać
równeż tak uważam, o prostu ma ochotę trochę Cię pozdradzać i delikatnie pyta o pozwolenie.. co za drań. ;|
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum