Wysłany: 2008-01-03, 17:17 PROBLEM Z PNISEM POMOCY!!!!!!!!!!
Witam! Mam 13 lat i mam problem ze swoim penisem. Mianowicie kiedy dotykam żołędzia to mnie boli
i nie mogę go myć. Czy to normalne? W jaki sposób mam go myć skoro mnie boli? Proszę pomóżcie! :przestraszony:
Zdecydowanie do lekarza. Już ktos z moich bliskich miał taki problem i musiał przejsć przez USG i inne badania i skończyło się szczęśliwie na antybiotyku ale znam gorszy przypadek u znajomego ale nie będe straszyc....powiem tylko ze zaczeło się od: "...kurcze....bola mnie jajka..." a skonczyło sie tragicznie...zamrożeniem plemników na przyszłosc.
A mi chodziło o to, że mój kolega, facet młody, silny i zdrowy (23 lata) mówił ze śmiechem, że bolą go jajka a dzisjaj jeszcze je ma ale dzieci już mieć naturalnie nie będzie mógł, bo zbyt późno poszedł do lekarza. Tak poważnie, to nie należy takich rzeczy bagatelizować. I tyle z mojej strony. Boli i nie przechodzi to do lekarza
Wysłany: 2008-01-03, 22:49 Re: PROBLEM Z PNISEM POMOCY!!!!!!!!!!
kamil17 napisał/a:
Witam! Mam 13 lat i mam problem ze swoim penisem. Mianowicie kiedy dotykam żołędzia to mnie boli
i nie mogę go myć. Czy to normalne? W jaki sposób mam go myć skoro mnie boli? Proszę pomóżcie!
Hahahahaha!!! Ty mlody a moze cos "na miescie" podlapales?? Sorki ale nie moglem sie powstrzymac....
Trzebabyło się powstrzymać, bo to nie jest śmieszne. Chłopak ma 13 lat.
Ja jak mnie cos boli to ide do lekarza.... To proste i logiczne wiec bez bulwersu prosz;D Ja nie mam pojecia skad w Was ludziska tyle nienawisci.... To ja chyba jestem urodzonym zabojca a sie nie czepiam o takie bzdety.... To byl tylko zart... It's time to face reality and BACK OFF!!!
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-01-04, 09:14
jaro21_89 napisał/a:
Ja nie mam pojecia skad w Was ludziska tyle nienawisci.... To ja chyba jestem urodzonym zabojca a sie nie czepiam o takie bzdety.... To byl tylko zart... It's time to face reality and BACK OFF!!!
trzeba wiedziec kiedy mozna zartowac a kiedy nie jesli on prosi o pomoc to mu pomoz a nie zartuj sobie ze na miescie cos zlapal...on ma 13 lat...
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum