hej mam 19 lat. Ze swoim chłopakiem jestem już jakiś czas...Nie będę owijać w bawełnę chodzi o to że on chciał sie kochać i coraz bardziej nalegał..zgodziłam się...nie dlatego ze on chciał, ale dla tego ze sama tego pragnęłam (jestem jeszcze dziewicą)...problem polega na tym, że kiedy on zaczął wkładać swojego członka we mnie...czułam okropny przeszywający ból... w związku z czym przerwaliśmy tą próbę. wiem ze pierwszy raz niektóre dziewczyny boli...może właśnie o taki ból chodziło. czy to właśnie o to chodzi????czy może coś źle robię...
Wysłany: 2008-02-15, 21:34
Ona jakaś napisał/a:
czy to właśnie o to chodzi??
tak , przecież to pierwszy raz ;p musi boleć troche a czasem moze poleciec i krew ale nie ma co panikowac i przerywać bo tracisz dobra zabawe i sie tylko stresujesz ;p rozluźnij sie i nie mysl o tym za duzo, nic nie robisz źle , przecierpisz pierwsze 30 sekund a potem bedzie juz tylko lepiej. I nie przesadzaj ze to taki straszny ból bo do przezycia , świat sie nie zawali a nie ma sie co bać ze Ci przebije watrobe ;p
Wysłany: 2008-02-16, 08:59
Przede wszystkim się rozluźnij i bez nerwów. Długa gra wstępna i na pewno będzie mniej bólu:)
_________________ nie będę się użalać
nie będę skarżyć się
nie jestem beksa lala
a skoro jeszcze
to mnie nie powala
to nie jest tak źle
co nie zabija wzmacnia
wzmocni i mnie
Twój chłopak może Cię trochę porozciąć, jeden palec, dwa trzy, możecie też to robić "na raty" ból się wtedy trochę rozłoży w czasie, chyba że jesteście odważni to raz a porządnie, ponoć ból jest przedni ale tylko przez chwilę. jedno mocne pchnięcie.
Na początek dużo pieszczot, żebyś zrobiła sie " mokra ", wtedy członek wejdzie porządnie! Wiadomo możesz poczuć ból, ale przez chwilkę, później będzie dobrze !
Wszystko też zależy od kobiety.., jedna mocniej krwawi bez jakiegokolwiek bólu, druga odczuwa straszny ból i w ogóle nie krwawi! Nic się nie bój, niech dłużej Cię pieści, a będzie good !!
może wszystko za szybko poszło, wtedy pewnie boli bardziej..
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum