Witam
Od paru miesięcy mam 18 lat, kiedyś dawno postanowiłem, że dopuki nieskończe 18 lat niebęde uprawiał sex'u. Od dłuższego czasu (3 lat) niemiałem dziewczyny dlaczego hm... bo niepotrzebowałem. Znowu minie wzieło i zaczynam latać i poznawać:) Mam nawed kogoś na oku i wiem że podobam się tej osobie. No i chce wejśc nanastępny etap sex I jak to jest z tym 1 razem jak trzeba na to się nastawić jaki sirodki antykocepcji polecacie (chodzi mi też o marki sprawdzone) Co przygotować jak się nastawić odczego zacząć no niewiem jak to napisac jak wiecie o co mi chodz to napiście. Pewnie dziwnie napisałem pewnie jest to głupie...
Wiem że nie odrazu trzeba z kimś być jakiś czas trzeba tą osobe kochać... Ale nadal pytanie up. Ile kosztuje paczkaa durex i jak patszeć na rozmiary? jaka wielkoś prezerwatyw na ile cm bo chyba są rozmiar tak mi się zdaje
w sumie to też dobrze by było, gdyby się dziewczyna ubezpieczyła, ale lepiej używać do tego prezerwatyw... tabletki antykocepcyjne, ale dobrze dobrane i nieczęsto... tzn. z przerwami, bo mogą dużo syfu narobić w organizmie:/ Dziewczyna musi dobrze znać siebie, żeby wiedziec co nie pasuje. Albo globulki. Nie wiem czy żele antykoncepcyjne są w sprzedaży jeszcze. Ale takie sprawy już będziecie dogadywać później.
_________________ "Spadam
pomiędzy zdania
w niedorzeczności
bez wahania"
Wiem że nie odrazu trzeba z kimś być jakiś czas trzeba tą osobe kochać... Ale nadal pytanie up. Ile kosztuje paczkaa durex i jak patszeć na rozmiary? jaka wielkoś prezerwatyw na ile cm bo chyba są rozmiar tak mi się zdaje
Wystarczy zobaczyć w kiosku... a może nawet kioskarka fachową radą ci posłuży
Swoją drogą, troche dziwne podejscie masz.... 18 lat i od razu sex priorytetem....
Rowniez polecam, najlepiej wejdz na stronke Durexa. Wszystkie produkty sa dobrze opisane. Poza tym mozna sie ciekawych rzeczy dowiedziec o tym i owym . Polecam
_________________ Na marmurowej wyrył płycie czas wieczne prawa dla ludzkości:
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
Jak juz w ogole bedziecie ze soba razem i ona rowniez bedzie chciala przejsc na kolejny etap to pogadaj z nia o antykoncepcji i podejmijcie wspolna decyzje bo to w koncu interes obu osob jest.
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum