Wysłany: 2008-03-25, 20:58
słowo szok jest zbyt delikatne... masakra po prostu...
o grze już kilka lat temu słyszałem, ale nie w wykonaniu 14-latek!! fajne teraz mają zabawy w gimnazjum
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
ponoć "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"
Ne pojmuję takowej opinii w tym kontekście, czy takowe zabawy prowadzą do czegoś dobrego? Czy mają jakieś korzyści dla tych dzieci? Czy za parę lat będą mogły z dumą powiedzieć innym "a słuchajcie bawiłem/bawiłam sie w słoneczko"? Toż ta zabawa centralnie przypomina zawody na ilość wsadów ;/
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
Wysłany: 2008-03-30, 11:33
Polecający: google it!
2008-03-26,00:48
sis napisał/a:
apawel napisał/a:
Fantastycznie, ale jak to się ma do tematu? Co tutaj niby może wyjść komuś na dobre?
2008-03-26,00:49
Sol napisał/a:
apawel napisał/a:
Możesz mi objaśnić, bo nie do końca rozumiem - co dobrego może wyniknąć z takich zabaw dla czternastoletnich dzieci?
2008-03-26,00:50
Colorblind napisał/a:
apawel napisał/a:
Ne pojmuję takowej opinii w tym kontekście, czy takowe zabawy prowadzą do czegoś dobrego? Czy mają jakieś korzyści dla tych dzieci? Czy za parę lat będą mogły z dumą powiedzieć innym "a słuchajcie bawiłem/bawiłam sie w słoneczko"? Toż ta zabawa centralnie przypomina zawody na ilość wsadów ;/
alez drogie Panie, czy to jakas zmowa z waszej strony? 3 posty z rzedu i co minute jeden?
no ale Hegemon chyba jednak slusznie zauwazyl, ze
Hegemon napisał/a:
nigdy nie wiadomo moze z takiego sloneczka wezmie sie jakis przyszlu noblista?
Karczoch napisał/a:
i co z tego? xD
idiotyczne zdanie, no wybacz ^^
Karczoch, to bylo chyba zwykle 'typo' i zamiast ''przyszlu'' mialo byc 'przyszly'
no ale zeby tak odrazu nazywac to idiotycznym zdaniem? no co ty?
po pierwsze- 14-letnie dzieci bądź co bądź maja trochę oleju w głowie, a ta powyzsża osóbka albo była naćpana (:luka:) albo młodsza...
po drugie: dam sobie rękę uciąć, że ktoś wymyślił tą historię. I tyle...
_________________ Żyj godnie. Żyj tak, żebyś potem nie musiał się chować przed samym sobą
Wysłany: 2008-05-17, 13:11
No sorx ja chodzę ja chodzę do gimnazjum I wiem z doświadczenia że są takie gry u nas w szkole np... jest coś takiego
liczydło:
polega to na tym że chłopaki w ciągu jakiegoś okresu mają przelecieć jak najwięcej dziewic w szkole.
I co jak na razie nikt tego nie zniósł ale o słoneczku nie słoyszałam
jak dla mnie obydwie gry są idiotyczne
_________________ Tyle razy płakałam lecz żadna z łez nie nauczyła mnie jak silna być....:(
O kamiennej twarzy faktycznie słyszałam w gimnazjum,tyle,że bardziej rozbudowaną wersję i odrobinę mniej śmiałą.Mianowicie do stołu siadały też kobiety(wszyscy byli ubrani),a ten kto trafił pod stół ograniczał się do macania.Koleś zaproponował to na żarty,choć efekt i tak był taki sam.Został wyśmiany..
Także nie wierzę w taką 'odwagę' (głupio nazywając) nastolatków i mam nadzieję że i za parę lat to będzie tak absurdalne jak parę lat temu
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum