Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Falcon  

Wysłany: 2007-11-01, 21:59   

Cytat:
to jest myślenie człowieka rozumnego, świadomego i sprawiedliwego - facetowi to wolno, ale kobiecie nie. skąd takie zaściankowe poglądy?
zbyt dobrze one o Tobie nie świadczą, niestety jako facet nie masz większych praw niż kobieta - jak Ty będziesz się, jak to sam określiłeś w nieco innym kontekście: "szmacił" z dwiema panienkami to ok, ale jak Twoja żona/narzeczona/dziewczyna by się szmaciła z dwoma facetami to już nie ok. smutne.

sam przyznałeś że lubisz patrzeć w tv:) co bym BYĆ MOŻE zrobił a co zrobiłem czy robię to dwie różne sprawy
Cytat:

traktuj innych tak jak sam byś chciał być traktowany, nie stawiaj innym wymagań większych niż stawiasz sobie - takie trudne do pojęcia i wprowadzenia w życie?

czy to trudne czy nie to już jest moja sprawa i nie jesteś tu chyba od tego żeby mnie nawracać tylko wyrazić swoje zdanie.
co do sexu tylko z osobą którą kocham - ja jeżeli kogoś kocham oczywiście sex z innymi odpada natomiast jeżeli ktoś nie jest w żadnym związku proszę bardzo - skoro obie strony chcą zaspokoić swoje potrzeby.

thinker  

Wysłany: 2007-11-01, 22:13   

Falcon napisał/a:

sam przyznałeś że lubisz patrzeć w tv:)

jak coś to: sama przyznał. pod moim nickiem masz napisane: "Dołączyła: 23 Wrz 2007" - to znaczy, że jestem kobietą :]

Falcon napisał/a:
co bym BYĆ MOŻE zrobił a co zrobiłem czy robię to dwie różne sprawy

mi chodzi jedynie o Twoje poglądy i niesprawiedliwe traktowanie płci męskiej i żeńskiej, myślenie że Tobie jako mężczyźnie wolno więcej i co gorsza uważanie, że takie myślenie jest ok. natomiast to, co zrobiłeś lub chciałbyś zrobić mnie nie interesuje, to Twoja sprawa, ja tu rozmawiam o sposobie myślenia i poglądach.

Falcon napisał/a:
czy to trudne czy nie to już jest moja sprawa i nie jesteś tu chyba od tego żeby mnie nawracać tylko wyrazić swoje zdanie.

to też właśnie zrobiłam.

Falcon napisał/a:
co do sexu tylko z osobą którą kocham - ja jeżeli kogoś kocham oczywiście sex z innymi odpada natomiast jeżeli ktoś nie jest w żadnym związku proszę bardzo - skoro obie strony chcą zaspokoić swoje potrzeby.

ja widocznie mam inną mentalność - zresztą kompletnie niepopularny typ w dzisiejszych czasach - nie zaspokoję swojej potrzeby z kimś do kogo nic nie czuję.

Falcon  

Wysłany: 2007-11-01, 22:36   

Cytat:
jak coś to: sama przyznałaś. pod moim nickiem masz napisane: "Dołączyła: 23 Wrz 2007" - to znaczy, że jestem kobietą :]

przepraszam, nie zwróciłem uwagi tak szczerze mówiąc :P zwracam honor i kłaniam się nisko.
thinker napisał/a:
mi chodzi jedynie o Twoje poglądy i niesprawiedliwe traktowanie płci męskiej i żeńskiej, myślenie że Tobie jako mężczyźnie wolno więcej i co gorsza uważanie, że takie myślenie jest ok. natomiast to, co zrobiłeś lub chciałbyś zrobić mnie nie interesuje, to Twoja sprawa, ja tu rozmawiam o sposobie myślenia i poglądach.

źle mnie zrozumiałaś. nie chodziło mi o to że mężczyźnie wolno więcej - chodziło mi o to że kobieta jest istotą która tego nie powinna robić ze względu na swoją "kruchość i delikatność" . pod żadnym pozorem nie miałem na myśli jakiejkolwiek dyskryminacji.
thinker napisał/a:
ja widocznie mam inną mentalność - zresztą kompletnie niepopularny typ w dzisiejszych czasach - nie zaspokoję swojej potrzeby z kimś do kogo nic nie czuję.

ogólnie kobiety mają inną mentalność i właśnie dlatego was tak bardzo kochamy :padam:

Mamasita  

Wysłany: 2007-12-29, 18:05   

Generalnie uważam, że "włażenie" komuś do sypialni jest bezsensu. Co to za pytanie? W stylu "mój pierwszy raz", jakieś dziecinne. Moja sypialnie, moja twierdza i nic komu do tego, co? gdzie? z kim? i dlaczego?

Nori  

Wysłany: 2007-12-29, 21:19   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Mamasita napisał/a:
Generalnie uważam, że "włażenie" komuś do sypialni jest bezsensu. Co to za pytanie? W stylu "mój pierwszy raz", jakieś dziecinne. Moja sypialnie, moja twierdza i nic komu do tego, co? gdzie? z kim? i dlaczego?
Nikt Ci nie kaze czytac takich tematow.. a co dopiero dopowiadac w nich ;)
Reality fragmented in beliefs

http://www.lastfm.pl/user/Infocalypse/

Mamasita  

Wysłany: 2007-12-29, 21:31   

Nori napisał/a:
Nikt Ci nie kaze czytac takich tematow.. a co dopiero dopowiadac w nich

Pewnie, ze nie ma przymusu ale skoro to forum, to mimowolnie czytam ostatnie posty i tematy. Jedne są ciekawe, inne nie dla mnie a inne irytujace i muszę napisać co myślę, bo nie byłabym sobą. Mogę mieć takie zdanie na ten temat czy nie?

jaro21_89  

Wysłany: 2007-12-29, 21:43   

Milbym sie moja panna dzielic????? A po drugie co to za przyjemnosc.... No chyba ze dwie panie to co innego :) Tak wiem full szowinizm..... :P Ja tam jestem psem i sie tego nie wst6ydze<lol>

afrodyta887  

Wysłany: 2008-01-12, 20:57   
   Polecający: Dzieki wlasnemu wyszperaniu;)

SweetHeart napisał/a:
MarSla napisał/a:
Czy jesteście za czy przeciw. Czy próbowaliście, czy chcecie spróbować? Czy doszło do wymiany partnerów i czy przypadkiem nie pojawiła się potem zazdrość?

Nie nie nie i jeszcze raz nie !!! Ja rowniez nie wyborazam sobie takiego czegos , nie lubie sie dzielic moim facetem z jakas inna dupą ( Zombwbij i nie poprawiaj mnie ) .
Trójkaty Nie ! Orgie Nie !! :dobani: :zakrecony: :szok:
hahaha,rozsmieszylas mnie swoja wypowiedzia ze nie dasz swojemu chlopakowi dzielic czyjes dupy,doskonale!!tez tak uwazam,I tu duzo we mnie buntu,nie popieram sexu grupowego gdy w gre wchodza zwiazki partnerskie,to nie swiadczy o normalnosci a I zadnym wzajemnym uczuciu,powiedzialabym raczej ze zboczenie.Odchyl.Ale sex z przyjaciolmi?-niezle doswiadczenie.Nie uwazam ze narzady ktore posiadamy na poludnie od pepka byly tylko przystosowane w zyciu do poczecia I rodzenia,trza korzystac jak sie chce gdzie,jak I z kim hehehe.

[ Dodano: 2008-01-12, 21:02 ]
femme napisał/a:
Seks jest dla 2-óch osób. Kropka !
Fantazjować można, ja sama też to robię i w moich myślach pojawia się widmo mnie i 2-óch facetów, ale w życiu bym tego nie przeniosła w real, według mnie kobieta jest w takiej sytuacji.. jakby.. zeszmacona. :kwasny:
A faceci to niby co?Moze przydalo by sie facetom przypiac jakas latke?kobieta jak facet,ma ochote to niech idzie I razem maja swoje swiadectwo.Skad na tym swiecie wciaz tyle zasad co do mezczyzn I kobiet,czasy sie zmieniaja!

[ Dodano: 2008-01-12, 21:04 ]
Falcon napisał/a:
hmmm... kiedyś może bym chciał spróbować z 2 panienkami :) ale swoją kobietą bym się raczej nie dzielił - egoista? :> raczej nie - jak już wcześniej wspomniano kobieta jest taka jakaś "zeszmacona", natomiast facet i 2 kobietki... "błogosławiony między niewiastami? "
Hhmm...bardzo proste..zeszmacony podwojnie,a mysli ze kozakiem byl by,wielki mi to gosc!

[ Dodano: 2008-01-12, 21:09 ]
thinker napisał/a:
grupowy? nigdy. jak dla mnie to seks może mnie łączyć tylko z osobą, którą kocham.
ale popatrzeć w tv czasem lubię ;)

[ Dodano: 2007-11-01, 20:58 ]
Falcon napisał/a:
raczej nie - jak już wcześniej wspomniano kobieta jest taka jakaś "zeszmacona", natomiast facet i 2 kobietki... "błogosławiony między niewiastami? "

to jest myślenie człowieka rozumnego, świadomego i sprawiedliwego - facetowi to wolno, ale kobiecie nie. skąd takie zaściankowe poglądy?
zbyt dobrze one o Tobie nie świadczą, niestety jako facet nie masz większych praw niż kobieta - jak Ty będziesz się, jak to sam określiłeś w nieco innym kontekście: "szmacił" z dwiema panienkami to ok, ale jak Twoja żona/narzeczona/dziewczyna by się szmaciła z dwoma facetami to już nie ok. smutne.

traktuj innych tak jak sam byś chciał być traktowany, nie stawiaj innym wymagań większych niż stawiasz sobie - takie trudne do pojęcia i wprowadzenia w życie?
Swieta racja,odpisalam to samo,myslalam ze jestem tu jedyna buntowniczka zabobonow,ale mysle ze razem wyprostowalismy koledze pojecia jakie rozumowal!;)pozdrawiam!

natalkasa123  

Wysłany: 2008-01-22, 16:24   

Ja bym nie chciała dzielić się z kimś swoim facetem i nie sądzę, że on chciałby dzielić się mną z kimś innym. Myślę, że w takim związku nie było by normalnie:/ ale to tylko moja opinia.

stokrotka120 

Wysłany: 2008-02-04, 16:18   

hey ostatnio moj chlopak wchodzi na temat seksu grupowego. mowi ze bardzo by chcial sprobowac
ale ja nie jestem do końca przekonan do tego.nie przeraza mnie mysl o seksie grupowym tylko to co bede potem czula do faceta jak dojdzie do seksu grupowego, jak zobacze jego wzrok pelen pozadania skierowany na inna.strasznie sie tego boje więc na razie nie ryzykuje

Kamil.  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-02-04, 16:24   
   Polecający: Ptaq

Gdybym był wolny, to mógłbym spróbować seksu z dwiema kobieta, ale teraz napewno nie.

Die Fremde  

Wysłany: 2008-02-04, 19:18   

Trójkąt dwie kobiety jeden mężczyzna - niee nienawidzę się dzielić

Dwoch mężczyzn jednak kobieta - jakby się zastanowić

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-02-04, 21:08   

Die Fremde napisał/a:
Trójkąt dwie kobiety jeden mężczyzna - niee nienawidzę się dzielić

Dwoch mężczyzn jednak kobieta - jakby się zastanowić

porabane troche ;] Ty sie nie checsz dzielić a myslisz ze facet by chciał i do tego z innym facetem ? :D nie sądze ;] A po za tym oglądacie chyba za duzo filmów ;] Dla mnie seks jest piekny gdy dwie osoby sie skupiają na sobie a nie na trzeciej, no ale kto co lubi.

alabamapl 

Wysłany: 2008-03-17, 12:46   Seks grupowy

Witam forumowiczów :) .

Czytam tak posty i mam pytanie dlaczego większość myśli,że w seksie grupowym od razu wszyscy wymieniają się partnerami??,to jest ale skarajność jak już w grupowym.W seksie grupowym jest seks,ale pary kochają się ze sobą tylko!!,ewentualnie petting z inna parą i tyle.Obejrzyjcie sobie amatorskie filmy o seksie grupowym to zobaczycie np. swingersakce. Pozdrowienia.

fazi  

Wysłany: 2008-03-17, 13:40   

alabamapl napisał/a:
np. swingersakce

Swingersi to właście ci co wymieniają się partnerami.

lolinka napisał/a:
porabane troche ;] Ty sie nie checsz dzielić a myslisz ze facet by chciał i do tego z innym facetem ? :D nie sądze ;]

Nie sądzisz? Względnie popularnym zboczeniem jest cuckold czyli dzielenie się partnerką bez swojego udziału. Typy się podniecają kiedy partnerka, np. żona na ich oczach (albo i nie) oddaje się innemu (innym). Czasem powiązane to jest jakoś z dominacją i poniżaniem. :)

Odpowiedz do tematu