Ok. Moze faktycznie wyraziłem sie mało precyzyjnie. Powtórzyłbym to...ale: pod warunkiem że byłbym wolnym strzelcem jak kiedyś. Tak jak napisałem wcześniej to sie pewnie już nie zdarzy bo jestem z naprawdę kochaną osobą w stosunku do której chcę być zawsze fer. Tyle w woli sprostowania.Pozdrawiam
Nie planuję sexu grupowego, aczkolwiek zgodzic bym się mogła ewentualnie i ostatecznie na malutki trójkącik oczywiscie z dwójką facetów nigdy w życiu w łóżku jakaś obca baba!!!!! bleee
_________________ "Zawsze wato być człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy..."
aczkolwiek zgodzic bym się mogła ewentualnie i ostatecznie na malutki trójkącik oczywiscie z dwójką facetów nigdy w życiu w łóżku jakaś obca baba!!!!! bleee
przypuszczam ze twoj chlopak mialby odmienne zdanie ...
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Moje zdanie na ten temat NIGDY W ZYCIU chociaz nigdy nie mow nigdy tak tego moge byc pewna. Po pierwsze nie chcialabym sie dzielic moim facetem z jakas inna ani nie chcialabym zeby moj facet sie mna dzielil. Jesli kocham sie z nim z uczucia to po co mi inny? gratuluje osoba ktore sie na to godza bo dla mnie to zalosne. Ciekawe co by zrobily gdyby w trakcie takiego seksu grupowego zaszly w ciaze ich partner chyba by sie zdziwil a lask moglaby zostac sama na ludzie...haha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum