Interesuja mnie wszystkie opinie na ten temat. Czy jesteście za czy przeciw. Czy próbowaliście, czy chcecie spróbować? Czy doszło do wymiany partnerów i czy przypadkiem nie pojawiła się potem zazdrość?
Wysłany: 2007-08-13, 20:50
Ja tam niechętnym okiem na to patrze. Jestem skąpy i swoją partnerke wolałbym mieć tylko dla siebie, a nie na rozdawanie.
Zresztą, podczas stosunku ważne jest skupienie, a podczas seku grupowego to chyba o to ciężko
_________________ Oficjalny forumowy pedofil
I'm not human I'm a miracle. And even my shadow worships me.
Wysłany: 2007-08-13, 21:09
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Nie jestem przeciwny układowi: ja+Ona+Ona ;]
Oczywiście po spełnieniu szeregu warunków z kt. najważniejszym jest wzajemne Zaufanie całej trójki; żadnych przypadkowych partnerów.
Nie próbowałem, może chciałbym. Nie tyle sam seks, co z pewnością pieszczoty, również erotyczne/zmysłowe.
Oczywiście zakładając, że się jest niezwiązanym.
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Zdecydowanie jestem przeciw - taki seks kojarzy mi się tylko z typową przyjemnością fizyczną. Seks jest wyrazem (dla mnie, wg mnie) połączenia dwóch osób fizycznie, duchowo, wyraża tą niepowtarzalną miłość, wspólne pragnienia, chęć dostarczenia jak najwięcej przyjemności swojemu ukochanemu, a włączenie do seksu innych osób - pozbawia seks w pewien sposób tego znaczenia. Jak mogłabym dotykać kogoś, kogo nie dażę uczuciem, kogoś, komu nie ufam? Jak mogłabym spokojnie patrzeć, jak inna kobieta zaspokaja mojego partnera? To nie dla mnie.
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Wszystko zależy od naszych oczekiwań w seksie.Ja w seksie poszukuję spełnienia. A trudno o spełnienie, jeżeli jest tłoczno Tu czyjaś noga, tu inna część ciała. Trzeba uważać,aby komuś nie włożyć palca do oka A tak poważnie to jestem przeciwna uprawianiu seksu grupowego.Bardziej pociąga mnie seks tantryczny.Tutaj bardzo pomocna jest stałość partnerów.
czasem się zastanawiam, jakby to było z dwoma facetami.. ale ostatecznie chyba bym się nie zdecydowała, nie odważyła.
tym bardziej, że związana jestem i do związku kogoś obcego nie wpuszczę i wiem, że On też nie. co innego, jakbym była sama. wtedy może, może.. kto wie, miewam dziwne pomysły czasem
Ja mialam niedawno taką sytuacje, ze calowalam sie z dwoma chlopakami ( Oni sa kuzynami ), zaden nie byl zazdrosny! Nawet teraz gdy jestem z tym jednym i gdy tamten podszedł i dal mi buzi to moj chlopak mial trochę pretęsji, ale tylko trochę! Mam kolegę, ktory mowi, ze nie zabiera sie czyjejś dziewczyny! Nie popieram trójkącików gdy chodzi o sex! Ale pocałunki to nic złego gdy jedna i druga strona nie ma nic przeciwko heh
Wysłany: 2007-08-15, 09:09
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
MarSla napisał/a:
Czy jesteście za czy przeciw. Czy próbowaliście, czy chcecie spróbować? Czy doszło do wymiany partnerów i czy przypadkiem nie pojawiła się potem zazdrość?
Nie nie nie i jeszcze raz nie !!! Ja rowniez nie wyborazam sobie takiego czegos , nie lubie sie dzielic moim facetem z jakas inna dupą ( Zombwbij i nie poprawiaj mnie ) .
Trójkaty Nie ! Orgie Nie !!
Wysłany: 2007-08-15, 11:14
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Poraz pierwszy zgadzam sie ze Sweetheart. Moj facet jest tylko moj ;p
A powazniej: NIE. Moja dziewczyna jest moja, nikogo inna. A ja innej innej nie chce, w zwiazku nie jest sie dla seksu ... ciesze sie, ze moja dziewczyna ma takie same zdanie na ten temat
_________________ Interrupted conversion
Blinded mind in fear
Borders on borders
Reality fragmented in beliefs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum