Wysłany: 2007-10-19, 21:01
nie potrafię się przemóc i zdecydować na to. chociaż może tak teoretycznie bym chciała. ale jednak jak przychodzi co do czego, to nie ma siły. może kiedyś. na teraz - nie!
nie potrafię się przemóc i zdecydować na to. chociaż może tak teoretycznie bym chciała. ale jednak jak przychodzi co do czego, to nie ma siły. może kiedyś. na teraz - nie!
to nie wiesz co tracisz. Ale nigdy nie jest za późno. a taki sex, to naprawdę coś niesamowitego.
Nori napisał/a:
szczegolnie przyjemne jest sprawianie sobie przyjemnosci jednoczesnie - 69
co kto lubi... ja tam nie przepadam za 69, ale to tylko moje zdanie:)
Sex oralny jest przyjemny, dla mnie jak i dla mojego partnera!
Ale mi czasami jest trudno doprowadzić faceta do orgazmu, sama nie wiem dlaczego ( ale po dłuższym czasie udaje mnie sie to... )!
Ja tak jak onusia nie przepadam za 69! Dla mnie lepiej osobno sprawiać sobie przyjemność, najpierw on mi później ja dla niego!
A ja i oral i anal. Seks oralny nigdy nie był dla mnie problemem. A do seksu analnego musiałam się przełamać i teraz czerpię dużą przyjemność. Nikogo nie zachęcam ani nie zmuszam, bo to kwestia upodobań, ale myślę, że warto spróbować. Wiele zależy jak do tego oboje podejdziemy.
A ja i oral i anal. Seks oralny nigdy nie był dla mnie problemem. A do seksu analnego musiałam się przełamać i teraz czerpię dużą przyjemność. Nikogo nie zachęcam ani nie zmuszam, bo to kwestia upodobań, ale myślę, że warto spróbować. Wiele zależy jak do tego oboje podejdziemy.
W rzeczy samej. Niektórych brzydzą nawet pozycje inne niż na misjonarza i MAJĄ DO TEGO PEŁNE PRAWO. Ja uważam że dobrze jest poeksperymentować yummy
ps. jeszcze jedno- wcześniej widziałem wypowiedzi, że niektórzy na pytanie w topicu odpowiadają, że nie wyobrażają sobie wytrysku do buzi - chciałbym zauważyć że oral na tym nie polega - czy się dojdzie czy nie to kwestia upodobań. Przecież równie dobrze facet może "ustnie" zabawiać się z kobietą. Myślę że każda kobieta to polubi jak tylko spróbuje
seks oralny jak najbardziej to cos wspanialego ale to tez kwestia zzycia z druga osoba ja np. dopieo od niedawna jestem z moim przyjacielem i jestem z nim zzyta bardzooo ale jeszcze nie gotowa na seks oralny ale przyjdzie z czasem:)zas z innym partnerem z ktorym bylam dlugo nie mialam problemu sama to lubialam nie musial mnie prosic uwielbial kiedy sama zaczynalam
Ja nie wiem jak inne kobiety ale ja lubię to robić... tyle, że ,usza być spełnione pewne warunki, żeby było to naprawdę przyjemne... Po pierwsze facet nie może być jakimś kretynem, który tylko jedno ma w głowie - powinien być subtelny i delikatny, a po drugie musi być łóżko! Wtedy taki seks smakuje wspaniale, a i orgazmy przychodzą owiele szybciej.
wyjątkowo kiepską musisz mieć wyobraźnię. a słyszałeś może o tym, że często w więzieniu pedofile są gwałceni przez współwięźniów właśnie oralnie?
co jest takie trudne do wyobrażenia? to że ktoś mógłby Cię zmusić do tego byś męski narząd płciowy wziął do ust? czyż to nie byłby właśnie gwałt oralny?
_________________ egzystuję więc myślę.
niestety to drugie nie wszystkim jest dane.
wyjątkowo kiepską musisz mieć wyobraźnię. a słyszałeś może o tym, że często w więzieniu pedofile są gwałceni przez współwięźniów właśnie oralnie?
co jest takie trudne do wyobrażenia? to że ktoś mógłby Cię zmusić do tego byś męski narząd płciowy wziął do ust? czyż to nie byłby właśnie gwałt oralny?
Fakt. Po prostu myślałem w kategoriach gwałtu kobieta-mężczyzna.
W więzieniu praktykuje się raczej gwałt analny z tego co wiem.
Nie sądzę, żeby ktoś był na tyle odważny aby wsadzić swój męski narząd płciowy między zęby ofiary dość zdesperowanej i gotowej na wiele w celu obrony własnej. Nie sądzisz?
PS. Gwałty nie dotyczą tylko pedofilów. Pedofilów raczej się morduje.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
że niby kobieta faceta oralnie nie zgwałci?? hmm... ciekawe. chcesz sprawdzić??
oral ok, choć musiałam się przemóc. no i trafić na partnera, któremu cw ogóle chciałabym sprawiać przyjemność w ten sposób. anal też był ,ale doszłam do wniosku, że to mi przyjemności nie sprawia ot, kwestia podobań; nie sądzę, żeby to było jakieś beeee.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum