Nie jesteś zacofana Kurczolku, nie jesteś... a taką miałam ochotę coś sobie zjeść teraz =.=
Ja nie mogę, jakie wy macie tematy =.= tam, pomijam tematy, ale odpowiedzi! oO"
Na nie... oral- nie, anal-nie... nienienienienienienienienienienienienienie... o.
jakoś sobie nie wyobrażam. ble... -_-
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Kurczol, Krecik, Mialam identyczne podejscie do waszego. Jak slyszalam ze cos takiego ludzie robia to zbieralo mi sie na wymioty. Ale wszystko jest zalezne od partnera z ktorym idziesz do lozka, jezeli jest to osoba ktora kochasz ufasz bezgranicznie to wszelkie niecheci w stosunku do jego ciala jakies zahamowania powoli znikaja.
Co do
Martina napisał/a:
Kurczol napisał/a:
pomine fakt ze to jest niehigieniczne
zastanow sie czy calowanie sie jest higieniczne? Skad mozesz wiedziec co Twoj partner jadl? Moze zostaly mu jakies resztki pomiedzy zebami
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Kurczol, Krecik a probowaliscie kiedys ?? to jest wg mnie to samo jak z watobka czy innym jedzeniem czy wogole z innymi rzeczami jak nie sprubujesz to mowisz ze beee i wogole
co do higieny to nie wiem jak Wy sobie myslicie ale na ulicy tego nie robie z byle kim
Sex oralny - jak najbardziej. Nalezy sprobowac. Podobnie jak Dishman uwazam, ze finisz w ustach partnerki... tak, niemniej zalezy od woli owej kobiety Nie widze zadnych przeciwskazan przed sexem oralnym
Swego czasu na onecie przeczytalem artykul/news, w ktorym zostalo napisane, ze wiekszosc dojrzalych ludzi, ktorzy nie sa w zwiazkach uprawia w stanach tylko sex oralny lub analny (nie mowiac juz o mlodziezy, ktorzy uwazaja, ze daje on tyle samo przyjemnosci a jest... bezpieczny)... dzieki czemu nie sa obciazeni problemem "rozrodczym"
_________________ "[..]nawet kiedy cierpisz i jestes calkiem sam,
pamietaj Twoja reke trzyma najwyzszy Pan,
On dla Ciebie ma plan,
wiec Ty ufaj Mu man!" Ras Luta w Krol Krolow
Wysłany: 2006-06-04, 22:50
Polecający: baba jaga ;P
Lady spark napisał/a:
zastanow sie czy calowanie sie jest higieniczne?
wiesz jakos mniej mnie obrzydza kawalek miesa za zebem niz czyjes sili geez O o
***ArChi*** napisał/a:
co do higieny to nie wiem jak Wy sobie myslicie ale na ulicy tego nie robie z byle kim
ja ej.. no spoko jak lubicie czyjs mocz czy bakterie, ktorych w miejscach intymnych jest w ch*** i jeszcze troche to luz .. robcie co chcecie, nie bronie wam ani nic
ale nie probujcie mi wmowic ze cos co sprawia u mnie odruch wymiotny sprawi ze bede sie czula najlepiej na swiecie geez !
***ArChi*** napisał/a:
Kurczol, Krecik a probowaliscie kiedys ?? to jest wg mnie to samo jak z watobka czy innym jedzeniem czy wogole z innymi rzeczami jak nie sprubujesz to mowisz ze beee i wogole
to ty sprobuj analnego na wlasnym ekhm to wtedy pogadamy ok ?
ale nie probujcie mi wmowic ze cos co sprawia u mnie odruch wymiotny sprawi ze bede sie czula najlepiej na swiecie geez !
Niemniej pewnie jakby to facet Tobie... to bys nie protestowala, nie uciekala przed jego jezykiem... tam, delikatnie muskajacym...
On dla Ciebie ma plan,
Kurczol, zawsze mozecie w kabinie prysznicowej, razem
On dla Ciebie ma plan,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum