wiesz jakos mniej mnie obrzydza kawalek miesa za zebem niz czyjes sili
Przeciez nie przychodzi Ci nasikac do buzi
Arjada napisał/a:
tu mamy przyklad zniesmaczenia sexem....
Uwazam ze to minie kwestia spotkania odpowiedniego faceta no i u niektorych kwestia wieku czy dojrzalosci badz tez wiary roznie bywa
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Wysłany: 2006-06-04, 23:51
Polecający: baba jaga ;P
ja nie rozumiem dlaczego wam jest tak trudno zrozumiec ze komus cos sie moze nie podobac .. zero tolerancji O o ja was nie obrazam w zaden sposob, nie naklaniem, nie probuje udowodnic ze sie mylicie .. nie wciskam wam jakis pseudopsychologicznych tabliczek geez .. nie kazdy lubi to samo ... dla mnie jest to niehigieniczne i przyrawia mnie o mdlosci a nie o dreczyk podniecenia .. o O
Amen. Każdy lubi co innego, a sex oralny nie jest niczym obowiązkowym. Jeżeli partnerzy tolerują u siebie takie stosunki do różnych spraw to ja uważam, że nie powinniśmy się do tego mieszać.
Osobiście nie wiem czy potrafiłbym zaakceptowac to, że moja dziewczyna nie preferuje tego rodzaju seksu. Na pewno próbowałbym ją przekonać, a gdyby się nie udało? Cieżka sprawa... .
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Obecnie około 60% par wybiera permanentnie sex oralny zamiast pełnego stosunku. Ciekawe jest to, ze wynika to nie z ich lubienia, czy nielubienia, ale ze wzrostu szybkości naszego zycia.
Jak we wszytkich dziedzinach zycia ludzie coraz bardziej się spieszą i lecą wszędzie na skróty.
_________________ C'est la vie
C'est la guerre
C'est la 9ieme legere!
Ja tam uważam, że seks oralny wcale gorszy od normalnego nie jest. Powiedziałbym nawet, że są większe doznania, bo to i kojarzy mi się z czymś bardziej erotycznym. Bo stosunek to stosunek, a seks oralny to już takie igraszki mające na celu podgrzanie temperatury jeszcze wyżej
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Juz sie pogubialm, myslalam ze wlasnie o oralnym caly czas mowimy
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum