no bo mówimy o oralnym..
Kurczok zamieszał jak zwykle bo sam się burzy o oral a potem wyjeżdża że ankieta dotyczy oralnego
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Wysłany: 2006-06-05, 17:37
Polecający: baba jaga ;P
Nie nie nie .. elv zamieszała ... powiedziała ze jest duzo głosow przeciw w postach a w ankiecie jest tylko jedna .. to jej wytlumaczyc chcialam ze ankieta o oralu ktorzy wszyscy kochaja, a przeciw sa analowi o!
powiedziała ze jest duzo głosow przeciw w postach a w ankiecie jest tylko jedna .. to jej wytlumaczyc chcialam ze ankieta o oralu ktorzy wszyscy kochaja, a przeciw sa analowi o!
A widziesz jednak Ty zamieszalas Przeciez i rozmowa i ankieta dotyczny oralu. Elv powiedziala ze jest kilka osob na forumtore sa stanowczo na NIE a w ankiecie odpowiedz taka jest tylko jedna
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
To moze niech ktos zalozy temat o analu zeby sie nie mylilo
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum