Seks oralny rozpala zmysły, chyba jeszcze bardziej niż seks zwyczajny. Nie wszyscy się na to godzą nie wiedząc właściwie dlaczego. Jestem jak najbardziej za, dyskusyjne może być co najwyżej, czy facet ma finiszować w ustach kobiety, czy nie.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Ja moge tylko tyle powiedziec, ze kiedyś byłam bardzo wielka przeciwniczka takiej formy sex-u ale ciesze sie ze przełamałam sie i czerpie z tego przyjemność
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
co do finishowania w ustach kobiety powiedzmy ze dla mnie to jest wrecz niesmaczne ale coz jak kto woli;p anal jest kwestia smaku...jak dla mnie :łeeeee co do orala to tez kwestia smaku ale jest jakos bardziej akceptowany przezemnie...
_________________ Pomóż mi
żyć dalej
Albo sam zgiń
od spojrzeń
bezlitosnych
Dających ból każdemu
słabemu człowiekowi
Ja moge tylko tyle powiedziec, ze kiedyś byłam bardzo wielka przeciwniczka takiej formy sex-u ale ciesze sie ze przełamałam sie i czerpie z tego przyjemność
Wyjelas mi to z klawiatury
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Zawsze byłem, jestem i będę na tak. Właściwie to na dłuższą mete nie wyobrażam sobie seksu bez robienia sobie na wzajem dobrze właśnie w ten sposób, chociaż troszkę..
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Walenie w dupsko jest ponoć uczuciem... specyficznym. Aż tak do przodu nie jestem i jakoś nie ciągnie mnie w stronę seksu analnego.
A finisz w ustach kobiety? W sumie z mojego punktu widzenia jak najbardziej tak, ale niech sobie popije czymś zanim będzie się chciała całować Nie wymagam od nikogo, żeby połykał czyjeś wydzieliny, chyba, że ma ochotę.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum