Ja też miewam sny erotyczne, ale raz na jakiś czas.., a szkoda, bo każde są bardzo miłe i jeszcze gdy występuje w nich mężczyzna z którym w tym śnie jest namiętnie i delikatnie..., to już całkiem sweet , aż nie chce się budzić...!
i zszedł jeszcze niżej! Drgnęłam, a po chwili on zachowywał się naprawdę sexownie! Moje "miejsca intymne" były mokre od jego pocałunku, a jego penis znalazł się w moich ustach! Pieściliśmy się, a najdziwniejsze było to, że naokoło nas było pełno ludzi, a my nie zwracaliśmy na to uwagi! Piszcie co o tym myślicie!
Piękny sen! I taka perwersja z tymi ludźmi..
Opowiedz jeszcze jakiś
Daaawno nie miałem snu erotycznego..
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Wczoraj w mój sen opowiadał o seksie z w szkole!!! Siedzieliśmy na przerwie i ja powiedziałam, że muszę wymienić podpaskę. Poszłam do łazienki i zapomniałam zamknąć się na klucz. Musiałam też przebrać się na WF więc się rozebrałam - byłam w majtkach i staniku. On wszedł za mną do damskiej łazienki i otwarł drzwi kabiny, w której się przebierałam (byłam bez majtek, bo przyklejałam właśnie podpaskę. Kiedy on wszedł zamknął tym razem na kłódkę drzwi i rozebrał się. Tym razem ja zaczęłam fantazjować i go całować po całej twarzy oraz pieścić po penisie. Później ja lizałam jak lizaka o rozkosznym maku jego czułe miejsce, a on czule mnie objął i bezwstydnie otwarł drzwi kabiny. Przed nimi stała nauczycielka! Zamiast jako się ode mnie odsunąć czy coś on zaczął odważniejsze pieszczoty! A o dziwo ta pani tylko z zaciekawieniem i głodem tego co robiliśmy w oczach powiedziała, że jeśli właśnie ten chłopak (wybaczcie wyrażenie) też ją wydupczy to nie powie nikomu. On powiedział, że kocha tylko mnie i zaczął rozchylać moją pochwę najpierw liżąc potem wsadzając do niej penisa. Wtedy się obudziłam niestety i pomyślałam, że jak będę z nim chodzić zrobię taki "ekstremalny sex"!!!
Wysłany: 2008-03-18, 17:31
Misia_1993 napisał/a:
Siedzieliśmy na przerwie i ja powiedziałam, że muszę wymienić podpaskę.
Misia_1993 napisał/a:
byłam bez majtek, bo przyklejałam właśnie podpaskę.
... wszystkim ludziom sie tak chwalisz co właśnie zamierzasz zrobić ? Warto zachowac troche intymności , naparwde. Chociaż z tym. Myslisz ze faceta to interesuje ze Ty zmieniasz podpaske ? BoShEee
... wszystkim ludziom sie tak chwalisz co właśnie zamierzasz zrobić ? Warto zachowac troche intymności , naparwde. Chociaż z tym. Myslisz ze faceta to interesuje ze Ty zmieniasz podpaske ? BoShEee
Ale się czepiasz..
Misia_1993,
Piękne opowiadanie. Wzruszyłem się jak powiedział, że Cie kocha i zaczął rozchylać Twoją pochwe. O czym jeszcze fantazjujesz? Opisz. Chętnie poczytam, ładnie piszesz.
Fazi, oszczędź ;d. Może weź gg to dostaniesz opowiadania na wyłączność. ;P
Wracając do tematu. Miewam sny erotyczne lub też wyobrażenia. Dorastam moi drodzy^^.
Fazi, oszczędź ;d. Może weź gg to dostaniesz opowiadania na wyłączność. ;P
Następna.. Nowa Szymborska nam tu się objawia, a Wy rzucacie kamieniami..
Hybryda napisał/a:
Dorastam moi drodzy^^
Gratuluje, piękny czas.
Wysłany: 2008-03-22, 13:53
a ja pewnego dnia wróciłam wcześniej do domu i byłam bardzo padnięta. Przebrałam się więc szybko i padłam na łóżko. Śniło mi się, że jestem w łazience, siedze na toalecie i patzrę na jakiegoś faceta, który myje się pod prysznicem i symuluje różne ruchy. Potem podchodzi do mnie i przylega do mojego nagiego ciała swoim. I co się okazało? Mój Maciek właśnie wychodził z łazienki i ubierał bokserki, a potem położył się obok mnie i po prostu się do mnie przytulił
eh... jakiś "sen na jawie"
_________________ Żyj godnie. Żyj tak, żebyś potem nie musiał się chować przed samym sobą
Dzięki za pochwały...:-) Mam teraz zamiar opisać Wam mój dzisiejszy sen...
Śniło mi się, że kąpię się w wannie za taką zasłonką. Tak jak w pierwszym opisanym przeze mnie śnie nie zamknęłam się na klucz... Nagle usłyszałam że ktoś wszedł do łazienki... Nie zdradzając swojej obecności zza zasłonki zerknęłam kto to. Zobaczyłam tam mojego kochanego. Myślał że jest sam zamknął się na kłódkę i zaczął się rozbierać. Ja nieświadomie pieszcząc ciało oglądałam to z zaciekawieniem! Ciąg dalszy nastąpi!
[ Dodano: 2008-04-03, 15:26 ]
Gdy był już w samej koszulce (bez majtek i zdejmował koszulkę) nie wytrzymałam! Wyskoczyłam z wanny i z otwartymi ustami skoczyłam wprost do Jego kolan wsadzając do ust jego penisa! On czule i delikatnie wysunął z mojej buzi penisa i kucając jedną ręką pieścił moje piersi, a drugą pochwę. Potem razem weszliśmy do wanny i popieściliśmy się, on mi wsadził, popróbowaliśmy różne pozycje, a potem niestety wróciła marna rzeczywistość - budzik i szkoła!!!:-( Ale to był piękny sen!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum