pomysl mowiac krotko beznadziejny
14 lat, to ze tak powiem taki okres chwiejny
mnie w twoim wieku rąsia zadowalała
i tak do 17 roku zycia spokojnie wystarczala
na moje oko to jestes deczko za mlody
zeby juz rozpoczynac milosne gody
jesli zrobisz to teraz to bedziesz zalowal
masz jeszcze czas, moze bys sie doedukowal? :roll:
_________________ jestem najlepszy, najwspanialszy,
najdowcipniejszy i najdoskonalszy
nie jestem zadnym smutnym raperem
jestem poprostu FRISTAJLEREM
Jak najbardziej jestem opanowany. Z dziecka się zbijacie i karcicie (w tym Sito), tymczasem Sito nie wiele się różni jak się okazuje. (o ile to prawda)
Ale miałem i tak mi już zostało i trudno..
Dlaczego dzieciak zachował się ch*jowo? (zakładając, że nie skłamał)
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2005-12-13, 20:21
Polecający: baba jaga ;P
Nie napinamy sie, chodzi tylko o fakt ;> Sito owszem mogla nie mowic, powiedziala, a on odrazu z tym na forum, a poza tym moze powiedziala tak zeby go przekonac ze to za wczesnie na takie decyzje czy cos podobnego? Nie mozna odrazu zakladac najgorszego, a to chodzi tylko o jego zachowanie, z reszta od poczatku dosc prowokacyjne ;] Raczej malo osob loguje sie na jakims forum zeby zapytac czy wiek 5,5 lat to za wczesnie na to zeby uprawiac sex czy juz mozna ... w koncu napisalam co mysle ^^ nie mam nic do tego uzytkownika, ale wydaje mi sie ze to jedna wielka prowokacja, albo jakis wyglup i tyle ;]
za to sito zabłysnęła bystrością (nie ujmując jej inteligencji) opowiadając kiedy straciła dziewictwo nieznanej osobie na gg... przecież to było oczywiste, że nie można spodziewać się dojrzałego zachowania po autorze tego tematu...
szczerze... moja reakcja była podobna po przeczytaniu tego posta jak reakcja faziego... z tym , ze ja powstrzymałam się od komentarza...
kurczol nie udawaj teraz obrońcy uciemiężonych... szczerze... sito może mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie...
sito może jakiś komentarz do zaistniałej sytuacji, bo jak narazie milczysz...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
moze powiedziala tak zeby go przekonac ze to za wczesnie na takie decyzje czy cos podobnego?
Bo Sito jak dorośnie zostanie psycholoszkiem
Kurczol napisał/a:
Raczej malo osob loguje sie na jakims forum zeby zapytac czy wiek 5,5 lat to za wczesnie na to zeby uprawiac sex czy juz mozna
Chyba mało śmigasz po różnych forach.. Polecam forum sex & cośtam na epulsie - można się załamać. Niestety ale czeka nas armagiedon, rośnie nam takie pokolenie, że szkoda gadać..
Czekam niecierpliwie na oficjalne oświadczenie Sito.
ej, nie dopuszczacie takiej możliwości, że Sito się z chłopaczka nabijała?
sama wpisała gdzieś wyżej, że do niej zagadał na gg i że "cha cha"
a poza tym, szczerze mówiąc, jej sprawa, co robi, co opowiada i komu. Może opuśćmy na tę sprawę zasłonę milczenia, żeby dziewczynie w prywatne sprawy się nie wciskać.
_________________ przed chwilą miałeś/aś zaszczyt przeczytać wypowiedź Sowiska. Jak się czujesz?
Zwałe sobie z niego robiłam No, ale ok. Wiecie bo tak ogólnie to ja już matka jestem.
Sowisko dziękuje za słowa otuchy i za obrone.
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Yyyyyhyyyyy.... :wink:
A ten Twój avatarek to jakaś alegoria (trudne słowo), metafora, wspomnienia?
Sowisko napisał/a:
bo przez jakiegoś brzdąca zaczęto ją obskakiwać, ej
Ja zacząłem już dużo wcześniej, to taka moja prywatna krucjata
No wiec wlasnie to jest Twoja prywatna krucjata tak wiec prowadz ja na PM albo gg, bo zaczynamy odchodzic od tematu ;]. Z gory dziekuje /Kurczol Pierwszy raz spotykam forum gdzie mody za wszelką cenę chcą zniechęcić do pisania..
Ostatnio zmieniony przez fazi 2006-01-07, 02:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum