Jak bedziesz juz na to gotowa , w tym nie ma reguly kiedy mozna zaczac uprawiac sex.Poprostu jak bedziesz juz gotowa , nastawiona psychicznie i fizycznie;)
Ja jestem 3 miesiace w zwiazku i jeszcze tego nie robilam,a tym tez sie nie ma co spieszyc;)
jak kocha to poczeka;p
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
sorry, ale poprostu twoj temat tak mnie rozwalil, ze musialam zadac owe pytanie...
tak to juz sie teraz patrzy na pierwszy stosunek ?? kiedy moge ??no wybacz....
przeciez to sprawa indywidualna kazdej kobiety.... jak kolezanki ci powiedza, ze juz nie sa dziewicami to ty pojdziesz od razu za reke z byle jakim facetem do parku, bo licza sie glosy wiekszosci ?? tak to postrzegam ...
a teraz moja odpowiedz....zrob to dzisiaj jak masz z kim tak lepiej ??
po pierwsze nie odnosilam tego pytania konkretnie do siebie heh wiec nie musisz mnie od razu atakowac bo odbieram Twoja wypowiedz jako atak .Wiem ze niektore dziewczyny mysla o tym kiedy moga sie na to zdecydowac po jakim czasie wiec moje pytanie chyba nie bylo az tak "rozwalajace" jak to zauwazylas. ale dzieki za wypowiedzenie sie kazdy przeciez inaczej to wszystko postrzega ...
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
jestem juz pol roku i mam watpliwosci ale nie co do niego tylko co do siebie...
Ja uważam, że należy zacząć jak najszybciej. Na pierwszym spotkaniu. Będzie się problem z głowy i już. A Ci co mówiliby, że jest się łatwą/łatwym po prostu zazdroszczą!
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
obciagarka - dziecko drogie, nastepnym razem zanim sie zarejestrujesz na jakimkolwiek forum naucz sie podstawowych zasad ortografii bo to co Ty wypisujesz to juz nawet smutne nie jest, to jest tragiczne i zalosne.
a co do tematu - nie ma zadnej konkretnej zasady ile nalezy czekac. w kazdym razie nic na sile, musisz wiedziec ze tego chcesz. czasami to trwa 3 lata, czasami tydzien, zalezy od wieku, od ludzi, od bardzo wielu spraw po prostu. samo wyjdzie jesli tego chcesz to nie zastanawiaj sie na jaka wyjdziesz, wazne zebys byla ok wzgledem siebie.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Wysłany: 2007-12-19, 20:21
Polecający: sama je odnalazłam :D
nie chce wyjsc na nienowoczesna i pruderyjna, ale denerwuja mie takie pytanie. dam Ci prosta odpwiedz : WTEDY KIEDY BEDZIESZ GOTOWA UTZRYMAC DZIECKO I DOBRZE JE WYCHOWAC, WTEDY WLASNIE MOZESZ ISC DO LOZKA Z CHLOPAKIEM!!!!!
_________________ "- Boję się.
- To dowód, że kochasz życie."
WTEDY KIEDY BEDZIESZ GOTOWA UTZRYMAC DZIECKO I DOBRZE JE WYCHOWAC, WTEDY WLASNIE MOZESZ ISC DO LOZKA Z CHLOPAKIEM!!!!!
W obecnych czasach nie trzeba od razu wiązać seksu z posiadaniem dzieci.
A jak jesteś wierząca i nie uznajesz środków antykoncepcyjnych to współżycie dopiero po ślubie.
lisica : Jak będziesz pewna, że na pewno chcesz tego chłopaka a on chce Ciebie (nie mówię w sensie fizycznym ), to wtedy możesz zacząć się zastanawiać nad współżyciem z nim. Jeśli się zastanawiasz co on będzie Cię oceniał: czy zachowujesz się jak łatwa albo cnotka, to znaczy że jeszcze nie jesteście gotowi na ten krok
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
Wysłany: 2007-12-29, 21:45 Re: to kiedy mozna zacząc:))???
lisica napisał/a:
po jakim czasie bycia razem mozna rozpoczac wspolzycie:)?tak zeby nie wyjsc na latwa ani na cnotke tak w przyblizeniu?chcialabym wiedziec jakie jest wasze zdanie na ten temat
a idz pan w ch*j! Masz podejscie....
Jaqk to raperzy mowia jestes Ho!
Najpierw trzeba "chodzić" 2 miesiące za rączkę...później się mozna pocałować...i tak przez następne 3 miesiące...później pieszczoty przez pół roku a następnie seks. Może być
Kurcze...takie rzeczy mają swoje prawa i nie ma tutaj żadnych reguł. Litości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum