Wysłany: 2008-01-25, 14:44 Wasza pierwsza wizyta w Sex Shopie ;)
Sex Shop... Pełne tajemnic i perwersji miejsce... Któż z nas będąc małym nie zastanawiał się dlaczego wystawy tychże sklepów są zawsze pozaklejane kolorową (zazwyczaj różową bądź czerwoną) taśmą , obklejone konturami kobiecyh ciał lub króliczków Playboy'a. A na drzwiach wejściowych głoszący wszem i wobec napis - TYLKO DLA OSÓB DOROSŁYCH, sygnalizujący iż nie był/jest to sklep dla nas. No właśnie ;)
Teraz gdy czas mija nieubłaganie, a technika i ogólnie dobra społeczne poszły w górę Sex Shopy są coraz bardziej rozbudowane a rozmowy i zakupy w nich robione nie są tematem tabu. Nie brakuje tu różnego rodzaju sprzętu, zarówno dla damskiej jak i męskiej klienterii. Z coraz mniejszym wstydem odważamy się do nich wstąpic, nie krępujemy się zapytac expedientki o interesujący nas towar.
Dlatego ciekawa jestem jak wyglądała Wasza pierwsza wizyta w tym "salonie". W jakim celu tam weszliście ? Jak się czuliście ? Coś Was zaskoczyło a może rozbawiło ? :)
W końcu zasada - "Nic co ludzkie nie jest mi obce." jest na pewno wszystkim znana :)
Wysłany: 2008-01-25, 23:49
juka napisał/a:
ekspedientka dziwnie patrzyla to podkreslilam ze to na urodziny
no bez jaj D ekspedientka w sex shopie dziwnie patrzyła jak kupowałas tam towar , który ona sprzedaje ?? Fajna ekspedientka D To tak jakby w cukierni sprzedawca sie dziwnie patrzył ze kupuje ciastko D
Ja jeszcze nie miałam okazji być w sex shopie bo na razie jakoś nie potrzebuje zadnych zabawek ;p No ale moze kiedyś ;p
Wysłany: 2008-01-26, 11:07
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Moja pierwsza wizyta w sex shopie odbyla sie dwa lata temu na wycieczce klasowej. Skonczyla sie po 30 sekundach przy krzyku sprzedawcy "A wy co tu robicie?". No ale respekt klasy zdobylem
Druga wizyta byla na tych wakacjach z dziewczyna u boku nie bylo problemow z wpuszczeniem. Ciekawie sie ogladalo, nic sie nie kupilo ;d
CherryDarling napisał/a:
Coś Was zaskoczyło a może rozbawiło ?
Rozmiary wibratorow i relatywnie niskie ceny seksownych ciuszkow dla kobiet
_________________ Interrupted conversion
Blinded mind in fear
Borders on borders
Reality fragmented in beliefs
Ja osobiscie dla smiechow wpadlem z kumplem do sex-shopu jak bylem jeszcze gnojem... Weszlismy tam i nie potrafilismy sie powstrzymac od smiechu patrzac na te rozne fanaberie... Zeby sie przestac smiac spojrzałem na sufit.... A tam dmuchane lale Masakra poprostu
_________________ Can we please have a moment to mourn?
For Pac, Biggie and Pun 'cause through us they live on,
Jam Master Jay, Freaky Ty and Aaliyah,
Big L and Left Eye, when we die we hope to see ya...
ja mialem no nie wiem z 10 lat moze. wbilem sie z kumplem dla beki i zapytalismy czy to piekarnia. Potem uszlyszelismy krzyk duzego łysego pana ktory jest tam sprzedawca po dzis dzien to bylo w cos w stylu ja wam ku*wa dam gdy to uslyszelismy wyszlismy bardzo pospiesznym krokiem
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum