kiszka, problem w tym, ze pisze posta, dodaje normalnie koment do zdjecia i daje link do fotki. po czym elegancko wciskam ''dodaj zalacznik'' i wszystko sie chrzani, strona sie odswieza, ale juz bez linku w zalaczniku : /
. w dodatku zdjecia maja normalny rozmiar. czasami sie uda cos dodac, a czasami nie.sila wyzsza? albo ostatnimi czasy zlosliwy mod, co namietnie kasuje moje posty ;]
wrzuć je na imageshack.us bedzie latwiej albo przeslij mi je, to Ci je tu wrzuce. /ana
wredoto ty ; p
mowilam juz, ze jak spotkam, to cos obetne - uwazaj, bo to wyegzekwuje ; p; p; p
co to to nie ...wyrazam sprzeciw ...w obcinaniu czego kolwie to ja mam pierwszenstwo...nie zgadzam sie
kurde nie wiem jak ty to robisz ze ci nie wchodza bo u mnie jest ok..
troche techniki i czlowiek sie gubi
bez.
i generalnie jak sie dokrecam, to najpierw recznie, a szydlem po prostu lekko poprawiam = zbijam i tyle
[ Dodano: 2007-09-14, 16:30 ]
kurcze moze juz za 2 tygodnie ida mi sie je poprzedluzac, na razie mozolnie nad ty pracuje;)
[ Dodano: 2007-12-28, 15:04 ]
phaha sori mr moderejta, nie zauwazylam wyjasnien, czemu skaskowalas - trzeba bylo wyslac prv zamiast mejla, szybciej by doszlo. juz grzecznie wklejam tu fotki;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum