Heh Widzie że masz podobny patent na kolory na ścianach a zielony jeszcze masz ?
Ja mam Jedną żółta Jedną zieloną i Jedną czerwoną i do tego jeszcze na jednej ścianie mam razem te wszystkie "free colours"
a Dredy też ładniuśkie
no troche sie nameczylam kciuk dziurawy mam Moja powazna mina xD
naprawde full klaczkow wystaje ale i tak dumna jestem ze wygladaja o wieleee lepiej niz na poczatku... i juz jak dredy hua
_________________ I like to smoke weed, a good sensimilla
Like smoke weed, a good sensimilla
Like smoke weed, a weed, good sensimilla
no bo z przodu mam aldnie dokrecone, poszydelkowane... ale z tylu nie e... i zboku tez nie e a odrosty ho ho... xD tylko lapy szybko mi cierpna i mie sie nie chce
to ja mam z boku a z przodu i z tylu nie na czubku mam taki placek xD wsyztsko rozpaprane
a na czubku ladnie ladnie u Ciebie widze dokrecasz w lapach czy szydelkiem je meczysz ?:>
staram sie bardziej w lapach... ale jak narazie z szydelka nie rezygnuje i jade razem z szydelkiem (w rl nie wygladaja tak ladnie jak na zdjeciu )
no i <dumaaa> z moich sznurkow bo koles zrobil lekkiego tapira...nie postaral sie ( w ogole nie komentuje tego co on zrobil na mojej glowie... ) i miesiac trwalo..zeby moje dredy zaczely wygladac jak dredy...a nie jak jakies kutony troche sie nameczylam... ake narzekanie nic nie da
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum