hym w tym problem że ja nie jestem wolna achh szkoda...to będę się w Panu podkochiwać
No coment a jak twój chłopak przyjdzie i mnie pobije?? ale dość o mnie zdjęcia wsadziłem żeby dredki pokazać a nie po jakieś ogłoszenia matrymonialne heheh Nie żeby mi to przeszkadzało, ale wiesz... nie wypada
[ Dodano: 2007-01-18, 23:40 ]
Nowe foty:
Niestety, też robione telefonem przy słabym świetle ale musi tymczasowo wystarczyć Póki nie odzyskam aparatu
[ Dodano: 2007-01-20, 00:23 ]
_________________ Zamykam oczy i widzę piękny świat
to ma wyobrażnia, to co często widzę w snach
zdjęcia wsadziłem żeby dredki pokazać a nie po jakieś ogłoszenia matrymonialne
yhy... a tutaj - http://img357.imageshack.us/my.php?image=3lh6.jpg - na zdjęciu nad tym rysunkowym uśmiechem to tak po prostu sie podpierałeś? wszyscy pytają ile masz dredów itp a ty pewnie biedaku czekasz na pytanie 'ej kolego, ile masz w bicu?' żal.mi.ciebie
chyba kolega fasol jakos niepozytywnie nastawiony do ludzi jest .... przeczytalem 2 twoje posty i niebyly one mile dla ludzi do ktorych sa adresowane , ale to moze moja subiektywna opinia
_________________ "I came to this world with nothing and I leave with nothing but love,
everything else is just borrowed"
bo to jest bardzo śmieszne i żałosne kiedy ktos niby wkleja fotki dredów a prezentuje cos innego jeszcze do tego dochodzi często fakt ze nie ma za bardzo co prezentowac akurat przeglądając fotki 'dredów' wpadłem na 2 takich kolesi to wywołało u mnie niekontrolowany i szczery śmiech.
wszyscy pytają ile masz dredów itp a ty pewnie biedaku czekasz na pytanie 'ej kolego, ile masz w bicu?' żal.mi.ciebie
gadaj se gadaj... i tak mam cie gdzieś jak bym chciał pokazać muskulaturę, to na pewno bym nie pisał na forum o dredach... a z reszta, nie chce mi się gadać z pospólstwem... więc daruj sobie, myślisz że mnie to jakoś rusza to jesteś w błędzie ;P
_________________ Zamykam oczy i widzę piękny świat
to ma wyobrażnia, to co często widzę w snach
ja nie wiem dredy ładne a wy się kłucicie jak dzieci może chciał pokazac sie z lepszej strony a to ostatnie biało czarne na tym łączonym zdjęciu to też Ty :D:D
_________________ "[...]Rasta pali Babilon, Rasta pali watykan!
Rasta wie, gdzie jest Syjon, Rasta gówna sie nie tyka [...]"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum