Wysłany: 2007-09-13, 23:57 Chciałbym Się Pochwalić Moim MOPEM
Uznanie dla Wspaniałej Pani MARTINY i Angeliki które to przyczyniły się do powstania tego czegoś co moja ekspedientka ze sklepu używa jako MOPA haha pozdrowienia dla "ALFA" z czerwonego spożywczaka
Za parę dni jak ;> "kupię" tego nowego AP CS 3 to wstawię parę lepszych ujęć i poproszę was o coś
Bardzo chętnie się komuś oddam Szydełkuję zbijam mocniej ale przy głowie się nie chwytam tego dlatego szukam pomocy. Czy pomożesz mi ? a może Ty ? Ty hmm ? mmmmmm
Zeszpecony napisał/a:
A tak naprawdę ten krajobraz to plakat
A tu Cię mam Władysławowo się kłania Rajska Wysepka
Mój pierwszy dzień dlatego byłem tak poubierany
Bardzo chętnie się komuś oddam Szydełkuję zbijam mocniej ale przy głowie się nie chwytam tego dlatego szukam pomocy. Czy pomożesz mi ? a może Ty ? Ty hmm ? mmmmmm
ja bym ich nie katował szydłem, tylko popróbował na Twoim miejscu łapkami, ze zdjątek wydaje mi się, że byłyby one dość podatne na takie dokręcanie, a i luźne włoski z czasem by pozanikały
_________________ CAPOEIRA to nie tylko walka,
To także zabawa,
Miłość,
Gra o życie,
Więc kochaj Ją,
Nie patrząc jaka jest,
A Ona zawsze
Będzie przy Tobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum