a mi sie wlasnie podobaja te dready!Co to za pieprzone zasady ze dready maja byc zawsze dokrecone przy glowie!Lepiej sie myje jak sa trochce rozwalone i lepiej wyplukuje,a pozatym co go zmuszacie do dokrecania,moze mu tak wygodnie??
Dreadman, o ile dobrze pamiętam to rzucałeś się, kiedy ktoś mówił, że lepsze są rozwalone, mówiłeś, że powinno się dbać...
Dreadman napisał/a:
zmuszacie
nikt tu go nie zmusza, heloooł ^^ a jeżeli chodzi o
Karczoch napisał/a:
bierz się do szydła! ^^
to raczej nie miało być na serio ^^
a jeżeli chodzi o nasza opinie to możemy miec zdanie takie, jakie mamy. ja uważam że są trochę zbyt rozwalone, nie wyglądaja zbyt schludnie, chociaż nie tragicznie.
tylko mnie nie zjedz :x
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
dokładnie Dreadman xD! tak jest o wiele wygodniej ... ogólnie mi dziewczyna sapała długi czas, że mam je dokręcić, ale mi sie dalej nie chciało .... nie no tak poważnie to ciągle łamałem szydła i zrezygnowałem ... teraz jestem wolny i nawet ta ..ekhmm.... nie ma co do gadania ... dokręce jakoś chyba na wakacje ktos się na to pisze? bo ja nie mam zamiaru się w tych kudłach bawić, bo se gniazdo zrobie
Dreadman, o ile dobrze pamiętam to rzucałeś się, kiedy ktoś mówił, że lepsze są rozwalone, mówiłeś, że powinno się dbać...
Dreadman napisał/a:
zmuszacie
nikt tu go nie zmusza, heloooł ^^ a jeżeli chodzi o
Karczoch napisał/a:
bierz się do szydła! ^^
to raczej nie miało być na serio ^^
a jeżeli chodzi o nasza opinie to możemy miec zdanie takie, jakie mamy. ja uważam że są trochę zbyt rozwalone, nie wyglądaja zbyt schludnie, chociaż nie tragicznie.
tylko mnie nie zjedz :x
po pierwsze ktos napisal ze bardziej rozwalone sa bardziej "rasta" czy cos takiego <smiech> i parodia bo zastanawiam sie kto tu jest rasta no chyba ze ktos jest to przepraszam nie wtracam sie!Ja tylko napisalem ze jezeli ktos dba o dready i je dokreca pracuje duzo nad nimi to chyba tez moze byc se "rasta" czy kim tam chce i jak tam sobie to nazwie(W tym kontekscie to bylo)!A jezeli chodzi o moja opinie to chyba tez moge miec taka jaka chce i jaka kiedys mialem i mam do dzis, a ktos sie do mnie przyczepil,czyz nie tak??
Dreadman, możesz mieć swoją opinię ale nie musisz jej narzucać innym, używając niepotrzebnie "pieprzonych" zwrotów i zbyt wielu pytajników/wykrzykników. krzyczeć nie musisz, my po drugiej stronie monitora i tak cię nie usłyszymy i tak
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum