Wyglądają radośnie, ale dokręcania nie zazdroszczę ^^ Chociaż na ogólne wrażenie dreadów nawet ten bajzel nie bardzo wpływa, bo dreadki masz ładniutkie.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Wysłany: 2008-06-15, 12:28
Polecający: google
Taki nieład artystyczny
Ale ładne masz dredy,długie i jak dla mnie to odrosty są mało widoczne
U mnie dredy są krótkie dosyć,dlatego moje odrosty widac cholernie.Z dwa miesiące mają i jeszcze odrostami się nikt nie bawił
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Jak na tyle czasu bez szydła wyglądają świetnie. Fajnie Ci rosną przy głowie i jakoś tak zgrabnie się odrosty formują - ja po miesiącu mam już wściekłego orangutanka, a u Ciebie tego nie widać. Chyba, że ściemniasz z tymi ośmioma miesiącami
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
ostatnio w listopadzie poprawiane, ale te z przodu w październiku, bo później jak przeleciałem prawie całą głowe to mi się nie chciało reszty .. odrosty same sie kołunią.. trzeba sie przyjrzeć albo najlepiej dotknąć żeby wyczaić w którym miejscu była poprawka...
[ Dodano: 2008-09-30, 21:29 ]
urosły... przez zaniedbanie mogłem ich więcej zrobić(wełna, jest ich ok 45 tylko te nowe są krótsze, a niektóre połączone ze sobą-5), większośc jest nieruszona od listopada a na długości to żaden od tego czasu... i jak teraz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum