Zaraz, Ty już chyba dawałeś swoje fotki i było kilka komentarzy. Gdzie one się podziały (cały ten temat)? : >
Ale jak już tu jestem. Koleżankom niezbyt wyszły te dredy, lecz na szczęście widać że poprawianie dobrze Ci idzie
imho trochę słabo dokręcone, ale to już chyba kwestia gustu
ja wole dredy takie eee rozwalone xD sa takie bardziej rastamańskie xD ale to tez kwestia gustu:) a o gustach sie nie dyskutuje...;) fajne dredy..podobne do moich pierwszych;p
Wysłany: 2008-05-06, 14:32
Polecający: dzieki sobie
dredy jak dredy - fajne ale trzeba troszke nad nimi popracowac, choc wlasciwie nie powinnam sie udzielac bo na mojej glowie syf jak cholera
ale troche uporu i bedzie slicznie
[ Dodano: 2008-05-06, 14:33 ]
no i rzeczywiscie troche malo
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
to nie jest Twój schiz .... tak sie porobiło .... hmm.... 37... ale ta liczba jakoś sie teraz zmieniła xD... bo jakieś kołtuny się czasem nowe robią i mam w dwóch miejscach dredy pozłączane... przypadkiem xD
[ Dodano: 2008-05-06, 14:37 ]
one są mocno zbite i mi szydełka pękają jak tylko wyjde poza odrost.... ostatnie 5 prób podjęcia dokręcania kończyły sie po godzinie ... ja tam może za jakiś czas do kogoś pójde żeby mi dokręcił nie chce mi sie z tym bawić
e tam moje tez tak czasem wygladaly jak nie widzialy szydelka przez rok : D ale lubilam te wystajace kudly pomiedzy dreadami ; D wystarczy dokrecic i beda sie ładniej prezentowac : P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum