Wysłany: 2007-11-14, 18:49 dla odmiany - moje dready : P
no to tak jak w temacie,co prawda robione przy sztucznym swietle i z lampa przez co widac kazdy najmniejszy wlosek wychodzacy z dreada, ale nic to :p
dready mam juz wbrew pozorom rok, jak je zrobilem byly napraaaaawde smiesznie krotkie, teraz sa jakie sa, chyba mam wlosy masakrycznie nie podatne na krecenie bo walcze i walcze a wloski i tak caly czas z nich stercza. no ale zobaczcie sami
- conajmniej dziwne zdjecie ale zadnego innego nie mam na ktorym tak normalnie z przodu widac te dready z miare bliskiej odleglosci : p w ogole wygaldam tutaj jakbym mial 16 lat
tutaj widac je w miare tak jak wygladaja na codzien, czyli zdjecie bez lampy
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
hmm.. spodziewalem sie zupelnie odwrotnej wypowiedzi, ale bardzo mile mnie zaskoczylas jak dla mnie to wlasnie one sa wiecznie nie dokrecone, ciagle siedze z szydelkiem ale te irytujace wloski ciaaaagle wychodza w kazdym razie dzieki za pozytywna ocene : )
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
oO luu to Ty chyba niedokreconych dreadow nie widziales, u Ciebie widac ladnie przerwy miedzy kazdym u mnie tego nie ma :x masz chyba manie bo widac ze z szydelkiem sie raczej na dlugi czas nie rozstajeszz ; )
Przychylam się do zdania Poszczelonej - nie widziałeś chyba niedokręconych dreadów ;p
Przy najbliższej okazji wrzucę w miarę aktualne swoje, w ramach lekcji poglądowej "Do jakiego stopnia można się zapuścić" ;p
Te są nieprzyzwoicie wręcz podokręcane
hehe, na początku były baardzo krótkie : P mam nawet gdzieś zdjęcie, zaraz wrzuce.
to jest zdjecie chyba na tydzien po zrobieniu, czy nawet szybciej : P jak tak teraz patrze to mysle sobie ze bylem bardzo odwazny robiac takie krotkie : P ale i tak je lubilem, chocia zpamietam ze mialem chwile kryzysowe kiedy za cholere nie potrafilem sie jeszce poslugiwac szydelkiem a strasznie mi te wloski powylazily itp i myslalem ze dready sie rozwalaja
w ogole ostatnio snilo mi sie ze jak spalem to rodzice scieli mi dready, po przebudzeniu sie od razu zlapalem za glowe zeby to sprawdzic (nie, moi rodzice nie maja nic przeciwko, wrecz im sie bardzo moje dready podobaja i mowia do mnie "dredzik" : P)
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
hehe, wiecej fotek nie mam, jestem kurewsko niefotogeniczny.
tzn jakies tam mam ale na zadnych nie widac samych dreadow z bliska, ot, takie zwykle moje zdjecia
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Wysłany: 2008-02-21, 22:05
Polecający: google
End3r napisał/a:
hehe, wiecej fotek nie mam, jestem kurewsko niefotogeniczny.
tzn jakies tam mam ale na zadnych nie widac samych dreadow z bliska, ot, takie zwykle moje zdjecia
Chyba nie widziałeś osoby niefotogenicznej .
No proszę Cię nie grzesz : P
Dawaj więcej fotek,ja sie zastanawiam nad całą głową,ale cholera nie wiem
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum