Obecnie dredów w ogóle nie traktuje, zostawiłem je samym sobie, jak się bardzo zniszczą to obetnę albo naprawię, teraz mam dredy głęboko i z kokardką. Kiedyś coś znaczyły, niektóre ideały upadają, to i dredy stają się zbędne. Ale ot tak, to trudno się ich pozbyć dlatego jeszcze sobie rosną.
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Sporo nowych zdjęć z ostatnich trzech tygodni. Niektóre ujęcia się powtarzają - wrzuciłem wszystko co miałem w telefonie:) Stare zdjęcia coś się nie wyświetlają, więc miłego oglądania:P
oO o jeb zatkalo mnie, ale masz zbite dreaty looo chyba caly czas siedzisz z szydelm w lapach ? czy tak pozadnie zrobione ? : P
jedno co mi sie nie podoba to ten przedzialek o : P
Takie chciałem, i takie zrobiłem. Szydełkowane były do tej pory może z pięć razy:) Już po zrobieniu wyglądały niewiele gorzej niż teraz, chociaż zdania są podzielone:) Nie umiałem zrobić bez przedziałka, zresztą tak jest wygodniej:P Czasem z tego przedziałka wychodzi taki piękny odwrocony krzyż hehe, jak nie zapomnę i uda mi się to uchwycić, to dorzucę taką szatańską fotkę:)
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum