Witam!
Jestem tu nowy i nie bardzo sie orjentuje!Troche czytalem Wasze posty i stwierdzam ze coniektore problemy sa troche dziwne ale forum od tego jest by pomagac je rozwiazywac...hahaha!Trafilem Tu dzieki mojej dziewczynie(Pozdrawiam Cie Kochanie)!Dredziochy mam juz prawie 3 lata i rozne perypetie juz przechodzilem,dziwne pytania ze strony laikow to standard ale usmiecham sie pod nosem albo odpowiadam w glupi sposob!Jakos moze pokaze swoj lebek a narazie Pozdrawiam wszystkich Dreadow i Dredoliny!
Naprawde super, ja jeszcze dlugo nie bedę mieć takich- zakrótkie wlosy
_________________ Don't say to me that your sun don't shine
Well let me take you by the hand and lead you through the streets of London
I'll show you something, you'll never understand
(Sex Pistols-Streets of London)
Dziekuje za mile opinie!stram sie jak moge!One dla mnie wiele znacza i lubie przy nich pracowac ale po 3 latach nadeszla ochochota na sciecie bo mnie mecza i caly czas sie wacham!Mam problemy skorne i to strasznie dokuczliwe wiec narazie zapuszczam wlosy a co bedzie sie okaze!Juz raz nie dokrecalemn przez 10 miesiecy bo mialem sciac i w koncu dokrecilem!Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum