_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
mi sie wydawało, że więcej ich wyjdzie, bo przecież mało włosów nie miałam... podliczyłam i wyszło 32 ... wsumie sie zdziwiłam, że mało, ale mi się podobają
jak uważasz, że one są rozwalone, to jesteś w wielkim błędzie. są zajebiste, ty rozwalonych dreadów nie widziałaś. moje kudły to sie ledwo trzymają, to są rozwalone dready.
_________________ dokąd tak biegniesz?
przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz.
wyciągnij rękę,
może wreszcie dosięgniesz tego co naprawdę ważne jest.
Dziewczyno! Robiłaś te kudły u fryzjera? Jeżeli tak, to nie będę komentował...
A jeżeli ktoś Ci je zrobił, to gratuluję umiejętności, a Twoje włosy są genialne...
Jah bless You!!!
_________________ To jest dobry riddim i tego się trzymam
Wreszcie ktoś normalny... Już wolałbym być dalej dresiarzem niż zrobić dready u fryzjera i nie jest to kwestia kasy...Są ludzie, którzy dla fajnego wyglądu nie będą liczyć kasy...
Blesss
Już wolałbym być dalej dresiarzem niż zrobić dready u fryzjera i nie jest to kwestia kasy...Są ludzie, którzy dla fajnego wyglądu nie będą liczyć kasy...
wolał byś być dresiarzem niz zrobić dredy u fryzjera bo tak ? hmmm dziwne podejscie nigdy nie rozumiałem dresiarzy
i co w tym złego że ktoś stara się wyglądać dobrze ?
jezeli ktos nie jest obdarzony naturalną urodą to czemu sobie nie pomoc ? przeciez wszystko jest dla ludzi zadna działalność usługowa (fryzjer, kosmetyczka, fimy budowlane czy chociażby opiekunka do dziecka) nie jest skierowana przeciwko człowiekowi (cały fundament marketingu) więc nie podzielam twojego zdania.
wierze w coś innego niż dredy robione u fryzjera. jednak nie potępiam tego
RÓBTA CO CHCETA !
_________________ "Matisyahu - Warrior" + dobre jaranie
Bądź wojownikiem. Zajmij miejsce po którejś ze stron w walce o bycie sobą !
Ej Man! Zauważ,że dready nie powinny wyglądać ładnie...Tak przynajmniej było... Teraz jest taka moda... Ja jestem paskudny, a dready nie poprawiły mojego wyglądu, wręcz przeciwnie- jestem brzydszy niż wcześniej... Jeżeli ktoś nie jest ładny, to tylko operacja plastyczna pomoże, chyba, że skończy się jak u Michaela Jacksona...
Bless
lol .... zią te twoje gadki so super xD..... BTW.... gdzie jest napisane jakie dredy powinny byc? .... jednym sie podobaja takie innym sra*** (inne ) .... pozdro dla PRAWDZIWEGO Rastamana
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Slajner wymiatasz xD zawsze chciałem poznać prawdziwego polskiego rastamana xD a może zapodasz jakieś fotki, żebyśmy widzieli jak wygląda były dres w dredach, co?
a żeby nie było że OT:
EwelQa, tych włosków wystających to sie nie pozbędziesz... no chyba że opalisz, ale nie polecam...
Wiecie, ja staram sie nie oceniac ludzi pochopnie ale w przypadku wykonania dredów przez dresa, to wnioskuje, iż chodziło mu o coś typu "szpan" (wybaczcie, jeśli sie mylę). Gdybym natomiast miała sie udzielić w kwestii "prawdziwego rastamana" to chyba nie swiadczy o nim fryzura, tylko ideologia i poglądy, do których trzeba dojrzeć, a nie tylko zrobic sobie dredy i opowiadać wszem i wobec, iz jest sie rasta... Ja przyznaje otwarcie, że rasta nie jestem (ze względu na muzyke nigdy do końca nie będę rasta ) Może ktos się tutaj wypowie, KIM jest rastaman
Pokaże wam moze swoje dzisiejsze fotki, na których niestety wyrażnie widać odrosty, z którymi nie sposób sie uporać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum