dziewczyno ..... takie odrosty to nie odrosty .... jakbys zobaczyla moja to łooo ..... dzisiaj dostrzeglem kepke wlosow mniejwiecej dlygosci 10 cm ktora gdzies tam sie zablakala ...... i to sa dopiero odrosty
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Wiesz Fatum, mnie sie jak najbardziej podobają , ale pewna "znawczyni" dosiadwszy się do mnie stwierdziła - o! zrobiły ci sie odrosty Więc sie zastanawiam, czy są na tyle widoczne, by zainwestować w dokręcanie . Hmm... Z czym przesadzam ? Pozdrawiam..
Nie uważam się za rastamana, z powodu posiadania dreadów... Dobrze powiedziane, że Nie dready świadczą o byciu Rasta, tylko to, co ma się w sercu... Ja osobiście straram się żyć w zgodzie z innymi, nie uznaję przemocy, a moim obowiązkiem jest czynienie dobra, np przez pomoc innym....
Blesss
_________________ To jest dobry riddim i tego się trzymam
nie uznaję przemocy, a moim obowiązkiem jest czynienie dobra, np przez pomoc innym....
ej, ale Jezus też każe czynić dobro... może do Kościoła byś sie przeszedł, co?
EwelQa, dokręcanie odrostów jest ZŁE bo boli ^^ ale fajnie wygląda przez chwile jak są dokręcone No i Tobie faktycznie by sie chyba pomału przydało porozglądać za kimś kto dokręci...
prosze przeniesc sie z tymi rozmysleniami o rasta do innego tematu bo juz taki jest 'dready=rasta?'
EwelQa, Chyba starasz sie nam wszystkim wmówić ze twoje dredy sa brzydkie.. A są naprawdę śliczne...zobaczysz kiedyś moje...jak się zbija to je też tutaj wstawię
_________________ coco jumbo i do przodu-to moje hasło!dobre, nie??
Hehe - no teraz są wręcz genialne Niedkręcane, rozklepane i wogóle Ale wg mnie dredy to cos innego, niż idealnie równa fryzurka w celu bycia "fajnym" jak to robia niektórzy... Ja chce miec jak największy chaos
czy to Ty?! xD.... do niedawna to nawet malutki wystajacy wlosek cie wqrzal xD... a
teraz.... coz za zmiana
no i pokaz jak teraz wygladaja
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
heh... jakos nie jestem zwolennikiem derdow, ale tak ogladam ogladam i twoje sa ladne... a i masz taka kurtke jak ja... heh znaczy sie mialam... hhe pozdrawiam
_________________ Najpiękniejsze chwile przeżywamy wtedy, kiedy dowiadujemy się, że ktoś nas kocha.:*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum