Jest ich 60 zrobione 27.12.2006 niestety fotke mam tylko jedna i to nadodatek zrobiona w lustrze by my self:P ale w miare mozliwosci postaram sie o cos wiecej:)
_________________ I jeszcze Ci powiem, że wolałbym umrzec niż patrzec na niebo przez kraty, bo wolność jest dla mnie jak niebo dl ptaka zamknięty w klatce jest martwy...
Fajne dredy, a mydelniczki to pamiętam, że w Castoramie takie były:D
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
nir to jest fotka zrobiona w łazience na silce:P o lol:P fotki beda jak wezme aparat na trening z capo:P mydelniczka o lol:P
_________________ I jeszcze Ci powiem, że wolałbym umrzec niż patrzec na niebo przez kraty, bo wolność jest dla mnie jak niebo dl ptaka zamknięty w klatce jest martwy...
nir to jest fotka zrobiona w łazience na silce:P o lol:P fotki beda jak wezme aparat na trening z capo:P
Ptaq napisał/a:
yyy... a tylko tam mozesz robic zdjęcia ?
nie, po prostu kolega chciał się pochwalić ze chodzi na siłownie i trenuje capo(eire?). tak jakby w sumie było czym . tak samo jak ta fotka hehe. panie, takie zdjęcia to na fotka.pl
fasol, już któryś twój post gdzie piszesz o tym że ktoś się niby "chwali mięśniami" itp. masz jakieś kompleksy chłopie?? Idź może do jakiegoś specjalisty... psychologa albo coś w tym stylu
_________________ Zamykam oczy i widzę piękny świat
to ma wyobrażnia, to co często widzę w snach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum