Bardzo ładne, szkoda tylko, że jest ich aż 50, bo to praktycznie wyklucza ich naturalność.
Ale generalnie, gdyby Cię natura taką głową obdarzyła, to musiałabyś dostać oficjalny zakaz ścinania - do końca życia .
Tylko jakieś zdjęcie od tyłu byłoby jeszcze "poproszone".
Jak dla mnie sztucznie wygladaja i dready i wlascicielka(dready jakby uklejone nie powiem czym,wlascicielka jakby zerwala sie z dyskoteki i na wakacje strzelila sobie dready)!I az dziw bierze ze taka osoba ma na glowie dready,co ja do tego sklonilo
Jak dla mnie sztucznie wygladaja i dready i wlascicielka(...)jakby zerwala sie z dyskoteki i na wakacje strzelila sobie dready
szczerze mówiąc takie powierzchowne ocenianie osoby jest w Twoim typie, więc się nie zdziwiłam jakoś szczególnie...
uważasz się za lepszego od niej? Bo ona mi się jak na razie wydaje sympatyczniejsza
aha i czemu "sztuczna" ? ja na tych zdjęciach nie widzę silikonu, jeżeli t masz na myśli, a jeżeli nie to, to co w takim razie?
Dreadman napisał/a:
co ja do tego sklonilo
a co skłoniło Ciebie?
może jej się podobały?
a co do dreadów: mi się podobają, choć faktycznie może trochę sztucznawe
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
ja nie mowie ze nie moga bo nikomu nie bronie miec dreadow tylko mnie osobiscie takie cos drazni!Myslalem ze takie zadbane panie to nosza jakies inne fryzurki ktore pasuja do rozowego stroju i calej reszty!
Myslalem ze takie zadbane panie to nosza jakies inne fryzurki ktore pasuja do rozowego stroju i calej reszty!
Gdzie na tych czarno-białych nota bene zdjęciach widzisz różowy strój? I ta "cała reszta" mnie zaintrygowała - masz na myśli kolczyk, okulary czy pomalowane rzęsy? Bo poza tym innej "reszty" specjalnie na tych zdjęciach nie widać.
I to znaczy, że dready noszą tylko "niezadbane panie", bo nie wiem, czy mam się czuć urażona?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum