_________________ "Cieszę się ... bo rzeczywistość jest o wiele piękniejsza niż moje wyobrażenia o niej (...) Cieszę się za każdym razem, gdy zaskoczona stwierdzam, że życie jest lepsze, niż przypuszczałam."
A dziękuje baaardzoo za pozytywny odbiór bardzo mi miło A skąd jestem? z takiej małej mieściny, Pszczyna się nazywa
_________________ "Cieszę się ... bo rzeczywistość jest o wiele piękniejsza niż moje wyobrażenia o niej (...) Cieszę się za każdym razem, gdy zaskoczona stwierdzam, że życie jest lepsze, niż przypuszczałam."
Fonox, mam ich jakoś 50 sztuk, a robiła mi je zajebista kumpela, z tym że od 2,5 roku pracuje nad nimi już sama
[ Dodano: 2006-12-27, 01:43 ] Nori, że co niby zdradzają te jak to napisałeś "brylki" ?
pezet, a to co to za miejscowość niedaleko pszczyny w której sobie pomieszkujesz? jesli moge spytać oczywiście:] pozdro stopro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum