Anouk, Nitka ??
krawiectwo mnie nie kręci ... poza tym to chyba będzie widać
nie wiem ... musze to wszystko jeszcze powaznie przemyśleć nitke jednak odpuszcze
ale wielkie dzieki za rade
mictatencuhtli, samym szydłem ? bez zbędnych sznurków ? było by miło
musze to wszystko przemysleć powaznie
[ Dodano: 2007-04-14, 23:47 ]
MOJ dredmaker po uslyszeniu mojego pomysłu powiedział ... " uwazaj co robisz... zebys pozniej nie zalował" tak więc poczekam jeszcze ze swoimi klepokami w koncu ... i tak je kocham
_________________ "Matisyahu - Warrior" + dobre jaranie
Bądź wojownikiem. Zajmij miejsce po którejś ze stron w walce o bycie sobą !
prosze spojrzec na moje koncowki .szyte .2l ata maja .i nic sie nie dzieje.
1.ja: koncowki Mialam Zbijane Wlasnie Nitka, zszywane .sa Piekne;]
2.nitka Dodatkowo Utrzymuje Doczepienie (mulina Wodpowiednim Kolorze)
prosze pisac normalnie i uzywac spacji !!
ranyy... ale po co te nitki- skoro ma stale mozna doczepic dreda za pomoca samych tylko wlosow - ja osobiscie nigdy nie uzywalem tego sposobu..
wystarczy spojrzec do galerii na mojej stronie- jest tam wiele przykladow dredow doczepianych bezposrednio nawet do krotkich wlosow i nigdy nic zlego sie z nimi nie dzialo- nawet nie myslalem,ze bylaby potrzeba jakiegokolwiek wspomagania...
wg mnie wynika to albo z przesadnej ostroznosci, albo z braku umiejetnosci, bo po co pakowac cos, jesli rownie dobrze mozna sie bez tego obejsc.. no,ale jak kto woli - mozna traktowac to jako element ozdobny, aczkolwiek jak pisze - nic a nic nie jest to konieczne
[ Dodano: 2007-04-20, 07:45 ]
Fatum napisał/a:
mictatencuhtli, samym szydłem ? bez zbędnych sznurków ? było by miło
musze to wszystko przemysleć powaznie
oczywiscie ,ze bez zadnych nitek itp. elementow... to standardowy zabieg - laczenie dredow, przedluzanie, doczepianie bezposrednio do naturalnych wlosow, wykonaywanie koncowek np. po skroceniu dreda, pogruybianie, rozcinanie etc. wszedzie stosowana ta sama zasada, bez szkody dla efektu wizualnego, no i oczywiscie dla samej trwalosci
a co do Twoich obaw- jesli sie rozmyslisz, to mzona je spowrotem odzyskac i doczepic- doprowadzajac do obecnego stanu
Poszczelona,daj mi spokoj, mowie,ze klawiature mam zepsuta,teraz bede miala nowa.odizoluj sie, jesli o spacje chodzi.
mictatencuhtli,Twoje slowa:''jesli sie czegos nie przetestowalo na sobie, to znaczy, ze to nie istnieje?'';p to moj komentarz do nitki.
dzieki wielkie za pozytywne opinie
troszke mnie tu nie było i troszke sie zmieniło ...
nie mam juz dredków. mam za to pewnosc ze jeszcze kiedyś bede je miał
pozdrawiam wszystkich dobrze wrocic na to forum .
_________________ "Matisyahu - Warrior" + dobre jaranie
Bądź wojownikiem. Zajmij miejsce po którejś ze stron w walce o bycie sobą !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum