a ja owszem, i to nie raz i nie dwa
nie są złe w sumie ;d
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
heh ... nietypowe mam nadzieje ze w sensie pozytywnym inaczej :D:D:D
koncepcja ala Crast
włosy z góry będą skrucone wiec bedzie to wyglądać ździebko z insza
niestety mam ich tylko 17 , sa chudziutkie i nie zbyt długie co w rezultacie daje efekt "łysej potylicy" no i widać łupież ktory wszedł mi na głowe odrazu po zrobieniu dredów ... ciezko sie z nim walczy
nie mam wytrwałości zeby nie myć głowy przez miesiąc co jest ich następną wadą nie mogą się zbić zbyt dobrze a ja puki co nie rozstaje się z szydełkiem ... mam tylko nadzieje ze nie bedzie blizny na palcu bo na opuszku palca wskazującego mam wielkiego strupola od szydełka tak to jest jak uczy się szydełkować na włosach z tyłu głowy
ps. bardzo je lubie, wszystkim w moim otoczeniu się podobaja i chyba mi tez skoro przechodze to wszystko dla nich ... kiedyś wrzuce jeszcze coś, takiego prawdziwego mnie, cobyście zobaczyli z czym się to je w moim przypadku
_________________ "Matisyahu - Warrior" + dobre jaranie
Bądź wojownikiem. Zajmij miejsce po którejś ze stron w walce o bycie sobą !
teraz są juz troche bardziej zbite ale koncówki zasługują na potraktowanie szydełkiem [img=http://img464.images...5374846zk5.jpg] http://img464.imageshack....25374846zk5.jpg
jeszcze jedno
nie mam juz łupiezu ... wesz też ale coś innego zagnieździło mi się w dredach jak się go pozbyć ?
nie ma na niego rady ponoć jak nie mozesz kogoś pokonać to zostań jego przyjacielem
niech tak będzie
moj jest l9
a te fotki to jak mial l8 ...
ten pajączek to jedyne stworzenie ktoremu ufam na tym swiecie w 100%'tach
ale chyba to nie pająk jest tutaj głównym bohaterem
[ Dodano: 2007-04-14, 13:25 ]
jestem małym frikiem i mam taki pytanko bo wiem ze wy sie na tym znacie ... otoz mam nowa koncepcje
chciałem ściąć wszystkie dredy poza jednym
ulozyć je od najgrubszego do najcienszego
a potem zacząć doczepiać wszystkie do tego który jest przy głowie
efekt :
jeden długi, dredzik ... co o tym myślicie ?
ano ... tak sie właśnie zastanawiam ... czy wystarczyło by je przeszydełkować tylko czy moze czymś jeszcze połączyć ?
nie mysle o zadnym kleju czy sznurkach ... BŁEEE !!
myslalem raczej o cudzych włoskach ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum