Takie... zbyt proste.. tzn dredy nie zawsze muszą być super ekstra równe i wogóle (moja nowa teoria, zgodnie z którą nie dokręcam, nie szydełkuje dredów od kwietnia) uważam, iż PRAWDZIWE dredy nie potrzebują ślicznego i równiutkiego przedziałka, oraz jednakiej grubosci, długosci itp Niechże żyje nieład artystyczny !! Pozdrawiam
dredy nie zawsze muszą być super ekstra równe i wogóle (moja nowa teoria, zgodnie z którą nie dokręcam, nie szydełkuje dredów od kwietnia) uważam, iż PRAWDZIWE dredy nie potrzebują ślicznego i równiutkiego przedziałka, oraz jednakiej grubosci, długosci itp Niechże żyje nieład artystyczny !! Pozdrawiam
Chyba zaczne wyznawać ta teorie, bo mam juz powoli dosyć szydełkowania. A nawet jak poszydełkuje to i tak mam "artystyczny nieład" na głowie
A dredy fajne, fajne.Bardzo Tobie pasuja.
_________________ coco jumbo i do przodu-to moje hasło!dobre, nie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum