Z racji tego ze zazwyczj moderatorzy mnie nie lubia... ^_-
kurczok lubi pozadek xD i tez go pilnuje chwala jej za to
a dreadki widze cieniutkie masz wsyztskie xD nawet chyba ciensze od moich a myslalam ze moje juz takie cieniutkie ;> za to bujnie masz na glowie i pewnie duzooo ich jest
no no wiedzialam ze ich tak duzo bedzie xD sporo poprawiania masz cos wiem po sobie xD haha i dbam tylko o konce reszte zaniedbalam teraz musze sie wziac
ładne ładne szkoda ze takie krotkie bo jak juz ich tyle to fajnie by bylo jak by byly takie do lopatek ohh xD
podziekowac :PPP lozko pokoj i och ach a co do tego ze takie krotkie to jest ilosc cena dlugosci wlosy jak robilam milaam takie do tylka strasznie mi sie skrocily.... ;///
_________________ #dredy, server: warszawa.irc.pl, port 6666
A tak mi sie własnie przypomnialo apropos wlosow do tylka ze mialam ich serdecznie dosc najpierw chcialam sciac to mi bylo zal potem chcialam sobie zrobic wiele innych rzeczy az padlo tadaaam na dredy :PPP
-> PO NOWYM ROKU NIU FOTKI [=
_________________ #dredy, server: warszawa.irc.pl, port 6666
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum