Wysłany: 2008-05-06, 15:40
Polecający: dzieki sobie
nie no jasne cala glowa jest najczesciej jeszcze gorsza, myslisz ze ludzie co chwila mowia mi "jezu swietne dredy"? przeciez chyba kazdy kto posiada dredy choc raz zostal wysmiany, wytkany palcem, czy po prostu mu ublizono.
Nie napisalam ze mial same zle odezwy od ludzi, chodzi mi o to ze jedni sa tacy a drudzy tacy.
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
to chyba oczywiste, sama miałam dready dość długi czas i spotkałam sie z różnymi opiniami, ale nie o to mi chodziło, bardziej o to że jakby swoim postem skierowałas mnie na myśl iż to kilka dreadów jest ble i nieakceptowane ; P to napisałam, że co dopiero cała głowa dreadów ; P Jakies 3 lata temu sama chciałam kilka dreadów bo bałam sie na całej głowie, ale i tak cała sie zdreadowałam, potem uważałam ze po co komuś kilka, że to bez sensu, zmieniłam po krótki czasie zdanie, niech każdy nosi się jak chce : D teraz nawet sama po obcieciu dreadów zostawilam sobie tylko 10 : ) nie widze w tym jakiejs zbrodni ; P
Wysłany: 2008-05-06, 15:54
kazdy nosi jak lubi, ja nic do tego nie mam nie bede nikogo osadzac ani dokuczac z tego powodu, wypowiedzialam tylko wlasne zdanie
mam nadzieje ze wszystko jasne i nikt mnie za moje slowa nie zlinczuje ;P
Wysłany: 2008-05-07, 08:09
ja swoje mam rok i 9 msc i co chwila ktos za mna rzuca jakies taksty a propo ich czystosci choc myje dwa razy w tygodniu.
Ale zdania na razie nie zmieniam, nie podobaja mi sie pojedyncze tak dlugie dredy.
dreadki sa świetne, tylko tak trochę dziwnie z tymi długimi włosami nię komponują niecodzienne połączenie ;p chyba wolę, kiedy do dreadów sa nieco krótsze włosy...
ja bym chyba na całej głowie zrobiła na twoim miejscu... ^^
chociaż z drugiej strony szkoda takich pięknych, długich, na pewno przez długi okres czasu zapuszczanych włosów
Krata o ile dobrze sobie przypominam pisalas kiedys ze twoje dready byly robione bez szydla...nie chce mi sie wierzyc!A odnosnie dreadow na calej glowie to ja tez zapuszczalem kudly 6 lat,a Twoich wlosow troche szkoda-masz racje ale skoro zapuszczalas je na dready(Twoj wybor)ale chyba szkoda wlosow moim zdaniem!Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum