Lucy Porrison, ile miałaś swoje dredki?Ja mam swoje 10 miesiecy i ciągle sie wacham czy je sciąć jak trochę odrosną czy nie.Czy mógłby mi ktoś coś poradzić?;-D
Wysłany: 2008-05-08, 20:55
Polecający: google
Jej a ja marzę o takiej długości dredków jakie miała ta Pani za nim je ścieła
Jak ja bym chciała związać w taki pożądny "ala kucyk"
Bardzo ładnie Ci w nich było, na prawdę (;
Przykro ,że ściełaś,ale Twoja wola i dredy.
wjewjór ja wprawdzie swoich 10 mies nie mam,ale póki co nigdy bym moich nie obcieła :} ale jak juz pisałam Twoje dredy,Twoje szydło,Twój czas,Twoje życie.
Rób jak chcesz po prostu
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
W którymś temacie o tym pisała, zdaje się - że ciężkie były, że niewygodnie, że przeszkadzały w aktywności fizycznej, etc. W sumie się nie dziwię, bo trochę takie macki ważą ;]
wjewjór, Absurd ma rację. "Ponoś" się trochę z tą decyzją, przemyśl, sama musisz do tego dojść.
A swoją drogą coś jest z tymi feralnymi 10 miesiącami - mniej więcej w tym samym czasie po zrobieniu też zaczęłam rozważać ścięcie ;] Ale zamiast na mord, zdecydowałam się na tunning, więc mi przeszło. Może i Tobie są potrzebne jakieś dreadowe zmiany?
to jakies fatum jest ^^ równo po 10 miesiącach (no, ewentualnie parę dni po) moja przyjaciółka tak znienacka dready obcięła. bo ją naszło, żeby ściąć... ^^
jak się ma wątpliwości, to wygląda na to że najlepiej jest przetrwać ten 10ty miesiąc a potem się na spokojnie zastanawiać
wjewjór, Absurd i sis mają rację to musi być tylko i wyłącznie Twoja decyzja, porozmawiaj ze swoimi dreadami, one ci podpowiedzą radzę też poradzić się kobiecej intuicji/zwierzęcego instynktu, one czasem, skubane, również mogą pomóc
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum