Dlaczego najgorszy ? ;D Nie są zbyt dobrze zbite, jeśli o to chodzi, toteż są porozwalane ;D Widać zresztą.... Zdjęcia były robione jeszcze za czasów ich względnej świetności ;D Nie mam czasu się nimi zajmować, ale kiedy to jest konieczne, to to robię. Narazie uparcie walczę z łupieżem.
Następna { przez nikogo nie oczekiwana, no ale co ;D } odsłona moich dreadów. Tamte, pierwsze zdjęcia były z wczesnego dreadowania, obecnie batki mają już 2,5 miesiąca. A to zdjęcia z przedwczooraaj....
ładne taki busz troche, przypominaja mi moje dready chociaz moje bardziej zbite i tak nie wylaza kudly chociaz w niektorych miejscach to masakra : P
ładej długosci juz masz dready : ) powodzenia : P
Magia Photoshopa Ładniusie Dredziuśki fajne ujęcie ale w tym drugim rozjaśniłaś sobie kawałek OK nie będę nikogo krytykował bo umiem tylko chwalić Także wiec że mi się podoba w ogóle to dredy są fajne bo można w nich nosić tyle fajnych rzeczy haah +
ale zajebiaszcze dredziki
naprawde fajne grzywka moze być ale bez grzywki tez nie byłoby zle
zbesztać za doczepy hmm dlaczego??
wg mnie są fajnie zrobione wiec nie ma sie czego czepiac na prawde
skad jestes??
buuu, moje dreadziiikii... już ich niema niech spoczywają w pokoju w szafie ... z jednej strony ŻAL, z drugiej strony - już ich raczej nie doczepię, chociaż problemu by nie było ;D ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum