• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Dishman  

Wysłany: 2006-12-19, 23:34   

Widzę, że tu jest kółko wzajemnej adoracji. Ktoś wystawia swoją fotkę i wszyscy piszą jakie śliczne dredziki.
Jeżeli ktoś decyduje się na publiczną ocenę, to niech wie, że w skali ocen nie ma tylko piątek i szóstek, ale również pały i dwóje... .

Nie muszę się znać. Wyrażam swoje zdanie - a do tego akurat nie trzeba specjalnej wiedzy - albo się coś podoba, albo nie. Mnie się nie podoba.

Taka wielka filozofia?

Kurczol  

Wysłany: 2006-12-20, 00:10   
   Polecający: baba jaga ;P

Dishman napisał/a:

Nie muszę się znać. Wyrażam swoje zdanie - a do tego akurat nie trzeba specjalnej wiedzy

nie trzeba, ale wystarczy napisac "moim zdaniem"

a napisales

Dishman napisał/a:
Dredy powinny być małe - krtkie a nie wyglądać jak osłona przeciwpancerna.

jak dla mnie to zdanie, ktore swiadczy, ze jestes osoba znajaca sie na temacie :niepewny:

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-12-20, 09:19   
   Polecający: google

hehe dokladnie Kurczok nasz Dishman tutaj nam tak jakby zazucil jakie dready powinny byc a dready w ogole maja takie okreslenie jakie powinny byc ? bo mi nie wiadomo nic na ten temat czym dluzsze tym lepsze :P

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Evul 

Wysłany: 2006-12-20, 11:41   

'Powinny być' - ale jego zdaniem, kurde ja nie lubię jak sie ludzie klóca o takie pierdoły, przeciecz wiadomo ze Dishman wyraża swoja i tylko swoja opinie, tak jak każdy z nas, dodawanie "moim zdaniem" do każdego własnego stwierdzenia byłoby głupie ;) - co innego gdy mówimy co ktoś inny powiedział, a do tego wspomniano ze o gustach się nie dyskutuj - jest to błędne bo właśnie, że sie dyskutuje. Za każdym razem jak wymieniamy sie opiniami na różne tematu i ogólnie w życiu ;)

Co do Twoich drdzików mictatencuhtli, ja rowniesz preferuje ciensze :) , wiec nie specjalnie mi sie podobają, ale gratuluje i tak utrzymania takich big dredów, ciężko pewnie z nimi sie żyje, ciężkie wielkie dredy hyhy ^^.

Polecam korzystanie ze slownika ortograficznego// Kurczol ;] - dzieki, już poprawione// Evul :) .

Kurczol  

Wysłany: 2006-12-20, 12:14   
   Polecający: baba jaga ;P

Evul napisał/a:
Powinny byc' - ale jego zdaniem, kurde ja nie lubie jak sie ludzie klÓca o takie pierdoly, przeciesz widomo ze Dishman wyraza swoja i tylko swoja opinie, tak jak kazdy z nas, dodawanie "moim zdnaiem" do kazdego wlasnego stwierdzenia byloby glupie

nastepny.. chodzi o skladnie zdania, oto jak ono wyglada i jak jest odbierane. Jezeli uzywa sie slow typu "powinno sie", "trzeba" etc. przy wyglaszaniu pogladow, nie bedac specjalista w dziedzinie, kulturalnie jest dodac "moim zdaniem" czy cos w ten desen, zeby uniknac atakow w stylu " a co Ty specjalista?" itp. Poza tym mozna napisac "Ja lubie/wole/preferuje", "Bardziej mi sie podoba gdy/ Nie podoba mi sie gdy". Jezyk polski jest tak bogaty ze mozna wypowiedziec ta sama mysl na tysiac sposobow i tylko o to sie tutaj rozchodzi. Nie kazdemu sie musi podobac to samo, i nikt tego od niekogo nie wymaga. Bo nie chodzi o to kto co napisal, a w jaki sposob. /Przynajmniej mi/

Evul 

Wysłany: 2006-12-20, 13:46   

Widze, że masz czepialskie podejście ;3 hyhy, oczywiście masz i racje :P ale gdyby nie było tych atakujących nie byłoby ataków, problem leży w tym, ze jak ktoś wyraża swoja opinie to musi według grzeczności dopisywać 'moim zdaniem' (albo rownie modne 'imho' - In My Humble Opinion) - co jest po prostu debilne, jak już wspominałem wyżej każda osoba wyraża swoja i tylko swoja opinie i nie jest żadnym 'specjalista od dredów' - bo czegoś takiego nie ma :) , wiec z góry powinno być wiadomo ze to ów osoby opinia i nie czepiać się po prostu, bo przez to powstają 'te ataki', kłótnie itp

Oczywiście to co tu pisze jest równiesz moja własną opinia i zdaniem, nikomu tego nie narzucam. :)

Odsylam do tematu o muzyce techno, tam jest dlugi wywod na temat jak powinno sie PISAC NA FORUM, kolejne posty nie w temacie beda kasowane// Kurczol

Fantasmagoria  

Wysłany: 2006-12-20, 17:44   

jak dla mnie fajne ;) zbite są i ogolnie przyjemnie się prezentują. No i świetnie je zawinąłeś xD nie no, fajne są. A ta wasza kłótnia co do wyrażania opini jest śmieszna :D :P :P
Fiodor Dostojewski

Dishman  

Wysłany: 2006-12-20, 20:49   

IMHO Dredy powinny być małe - krótkie a nie wyglądać jak osłona przeciwpancerna.

mictatencuhtli  

Wysłany: 2006-12-20, 20:58   

SadSuicider napisał/a:
ja tak tez sobie mysle ze sa w porzadasku :)
ile ich? ;>

a cos ze 27 chyba ;)

Dishman napisał/a:
Nie obraź się, ale są okropne. Dredy powinny być małe - krtkie a nie wyglądać jak osłona przeciwpancerna.

co ma oznaczac - POWINNY? ;)
czy to,ze sa ustalone jakies normy i jesli ktos poza nie wykracza, to jest be? :]

co innego wyrazac swoja opinie /ktora wcale nie musi byc pozytywna- nie martw sie;) a co innego cos narzucac /a taki jest oddzwiek znaczenia slowa : POWINNO :>

Dishman napisał/a:
Widzę, że tu jest kółko wzajemnej adoracji. Ktoś wystawia swoją fotkę i wszyscy piszą jakie śliczne dredziki.
Jeżeli ktoś decyduje się na publiczną ocenę, to niech wie, że w skali ocen nie ma tylko piątek i szóstek, ale również pały i dwóje... .

Nie muszę się znać. Wyrażam swoje zdanie - a do tego akurat nie trzeba specjalnej wiedzy - albo się coś podoba, albo nie. Mnie się nie podoba.

Taka wielka filozofia?

bynajmniej nie masz racji..

1. wydaje mi sie,ze wszystkie zdjecia /a przynajmniej moje/, sa tu umieszczane,bo:
- po to zostal zalozony ten dzial
- jesli zostal zalozony, to widocznie ktos chce je ogladac
- jesli oglada, to ma prawo wyrazic swoja opinie /jaka by ona nie byla/
- WYRAZIC opinie, nie NARZUCAC cokolwiek /i dotyczy to OBYDWU stron "konfliktu";)
- jesli ktoras z opcji zyskuje przewage, nie oznacza to ze jest jedyna sluszna, ale tez nie mozna z gory zakladac,ze tylko z tego powodu musi byc zla
- poza tym nie chodzi o to, by robic niepotrzebny szum, wiec mozna na tym zakonczyc pogawedke

Evul napisał/a:
Co do Twoich drdzików mictatencuhtli, ja rowniesz preferuje ciensze :) , wiec nie specjalnie mi sie podobają, ale gratuluje i tak utrzymania takich big dredów, ciężko pewnie z nimi sie żyje, ciężkie wielkie dredy hyhy ^^

czy ciezko? skoro ciagle sa, to na pewno jest wiecej plusow ,niz minusow z ich obecnosci:]

Fantasmagoria napisał/a:
jak dla mnie fajne ;) zbite są i ogolnie przyjemnie się prezentują. No i świetnie je zawinąłeś xD nie no, fajne są. A ta wasza kłótnia co do wyrażania opini jest śmieszna :D :P :P

dziekuje :]

ja rowniez uwazam,ze cokolwiek smieszna, a juz na pewno zupelnie nie jest potrzebna:>

Koniec komentowania ;/ sprawa zostala wyjasniona i kropka // Kurczol

DREDY - WARKOCZYKI - CORNROWS

Katharsis  

Wysłany: 2006-12-21, 21:37   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

ladne dredy
za takie to na drzewie powiesic mozna... znaczy sie -> przywiazac dredami do drzewa ;d

hm... ile lat wlosy zapuszczasz?

mictatencuhtli  

Wysłany: 2006-12-21, 21:46   

Nori napisał/a:
ladne dredy
za takie to na drzewie powiesic mozna... znaczy sie -> przywiazac dredami do drzewa ;d

hm... ile lat wlosy zapuszczasz?

no zeby tak od razu wieszac?? :przestraszony: :P

ostatni raz obcinalo sie jeszcze w podstawowce, wiec to juz baaaaaaaaaaaardzo dawno temu -z 8,9 lat;)

[ Dodano: 2007-01-05, 09:17 ]
a tu jedno z nowszych zdjec:

http://img295.imageshack....p1040339gz8.jpg

:]

DREDY - WARKOCZYKI - CORNROWS

anton23  

Wysłany: 2007-01-25, 10:00   
   Polecający: ...

ohoho.. <brak slow> w calosci prawdziwe? :hyhy:

Szlachcianka  

Wysłany: 2007-01-25, 10:54   
   Polecający: Google