NIeno, dready wyjedwabiste, dobrze zbite, i tkai dlugie, naprawde respekt ! ))
dobrze zbite?? co to ,to nie - nie dosc,ze poczatkowo byly robione recznie, to w dodatku ostatni raz jako tako byly poprawiane gdzies w maju (czyli jakies 9 miesiecy temu..) ,wiec wcale nie wygladaja zbyt dobrze
[ Dodano: 2007-02-17, 10:21 ]
MariJah napisał/a:
superrr dredziki.
ja też chcę mieć takie długie. normalnie Ci zazdroszczę.
Tobie tez z czasem urosna i bedziesz miala takie,jakie chcesz;)
ostatni raz jako tako byly poprawiane gdzies w maju (czyli jakies 9 miesiecy temu..) ,wiec wcale nie wygladaja zbyt dobrze
o rety. czemu masz w takie wytrzymałe te dredy ja gdybym swoich nie poprawiał tyle czasu (nawet ich tyle jeszce nie mam ) to by chyba sie po prostu rozczesały
tak.tak. wiem. poza tym kombinuję co tu zrobić, żeby czyjeść dredziki sobie skręcić. ale jakoś narazie nie ma chetnych.
zatem przedluz dobrej jakosci syntetykami - wizualnie nie bedzie zadnej roznicy,a jak podrosna to obetniesz;)
[ Dodano: 2007-02-18, 22:17 ]
fasol napisał/a:
o rety. czemu masz w takie wytrzymałe te dredy ja gdybym swoich nie poprawiał tyle czasu (nawet ich tyle jeszce nie mam ) to by chyba sie po prostu rozczesały
nauczaj mistrzu
no jedyny problem to odrosty i nieco koncowki - ale to juz raczje z lenistwa wynika-a co za tym idzie rowniez braku naprawy.. generalnie wiecej problemow to nie ma. jakos sie trzymaja;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum